Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

İrem Şen Büyükgürsan

http://blog.milliyet.com.tr/senirem

29 Temmuz '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Sokak Modası: Anvelop Elbise

Sokak Modası: Anvelop Elbise
 

Son zamanlarda kıyafetler üzerine bir şeyleri bağlamadan olmuyor. Artık sokak modası da anvelop elbiselerle üzerimize bağlanıyor. Kimi zaman bu bağlanma spor stilleri, çoğu zamansa çabasız şık kombinleri ortaya çıkarmamıza yardımcı oluyor. Ofis stili, pazar kahvaltısı, tatil yolu, plaj hazırlığı ve daha birçok an artık anvelop elbiseler tercih ediliyor. Bir düğüm meselesi bu. Açsan olmuyor, konuyu kapatıp görmezden gelsen imkansız...

Daha önce anvelop formun tüm kıyafetler üzerindeki hükmünü ele almıştım. İki katmanın birleşiminin tüm günlük hayatımıza sızması bu sezonda da elbise modelleri ile gerçekleşiyor. Desenli, düz, bol çiçekli elbiseler yaz ayının kurtarıcısı parçası oluveriyor. Üstelik hemen hemen her tip vücut şekline de hitap ediyor. Özellikle göbek bölgesinde bulunan ve bir türlü gitmeyen fazlalıkları gizlemeye yarayabiliyor. Tabii bir de basen fazlalıklarından şikayetçi olanlar içinde, kuşaklı yapıları ile tüm dikkati bel kısmına toplayarak diğer tüm fazlalıkları gizleyebiliyor. Doğru renk, doğru desenle şikayet edilen tüm kilolar yok olabiliyor. En azından elbiseyi üzerimizden çıkarana dek...

Beyaz Anvelop Elbise

Beyaz renkten kaçınanlar arasında yer alıyorsanız, bunu anvelop elbise modelleri ile aşabilirsiniz artık. Her renkle kolay kombin edilebilen bu parça tüm gündelik ve özel gün kombinlerinizin starı olabilir. Aksesuarlarda istediğiniz kadar cesur olma şansıda üstelik sizinle. 

Anvelop Elbise | Modaviki.com

Çiçekli Elbiseler

Mini mini, karma karışık çiçek desen yaz modasının adeta sembolü haline geldi. Bunca karışıklık özellikle kilo probleminden yakınanlara yarıyor. Fazla kiloları gizlemek için tercih edilebilecek modeller arasında yer alan çiçek desenli anvelop elbiseler, daha sade aksesuarlarla tamamlanmalı. Misal bir çift sandalet kimsenin hayır demeyeceği seçeneklerden.

Anvelop Elbise | Modaviki.com

Yine Jean 

Kot kumaşın her elbisede olduğu gibi anvelop kesimde de seçenekleri mevcut. Yaz mevsimine yakışan kot elbiseleri sonbahar yaklaşırken hazır, özlenen serin yaz akşamlarında değerlendirebilir.

Anvelop Elbise | Modaviki.com

Pantolon Üstü Elbise

Ben henüz böyle bir kombine hazır değilim. Henüz bu tarz üst üste binmiş, bence biraz zorlama, eğreti ve aslında ayrı ayrı çok güzel değerlendirilebilecek parçayı bir arada kullanmayı sindiremedim. Hazırsanız önden buyurun ve elbiselerinizin altına pantolonlarınızı çekiverin. En azından girişi anvelop bir elbise ile yaparak ceket görünümden rol çalın. 

Anvelop Elbise | Modaviki.com

Uzun Elbise Versiyonu

Kısayı uzun, şişmanı zayıf gösteren mucizevi bir kıyafet var mı diye sormadan uzun anvelop elbiseleri düşünün. İşte cevap tam da orada.

Anvelop Elbise | Modaviki.com

Sokak modası trendleri, kombin önerileri ve dahası için blog adresim modaviki.com 'a da mutlaka uğrayın.

 
Toplam blog
: 111
: 457
Kayıt tarihi
: 11.02.15
 
 

15 Ekim 1987 İzmir doğumluyum. Küçük yaşlardan başlayan yazarlık tutkum zamanla, moda editörlüğün..