Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

İrem Şen Büyükgürsan

http://blog.milliyet.com.tr/senirem

25 Ekim '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Sokak Modası: Kazak Kombinleri

Sokak Modası: Kazak Kombinleri
 

Yaz sıcağının tişörtü varsa, kışın soğunun da kazakları var! Kolay kombinlenen kazaklar artık her yerde. Salaş stiller için çabasız şıklık garantisi veren kazak modelleri sokağın ritmini ısıtıyor. Tüm soğuk rüzgarların savaşçısı, yağmurlu havaya aldırmayanı, içimizi ısıtan tavırlarını artık gün yüzüne çıkarma vakti geldi çattı. Sokak modası kazak kombinlerini biraz salaş, biraz şık kılarken herkese rahatlık sunuyor. Oversized meselesini doğuran rahatlık; bol, geniş, dökümlü kazak modasını başlatıyor. Hatta bu durum kazakların içinde kaybolmaya kadar gidip, göbekleri açmaya doğru bir manevra yapıp, tüm boğazları kapatan bir hal de alıyor.

Kazak Kombinleri

Gündelik, sıradan ama bir o kadar şık ve elegan olmaya hazır olun! Tüm bu sıfatları üzerinize geçirecek kazak kombinleri tahmininizden de kolay. Hafif salaş bir görünümün cool bir yansıma yarattığı günümüzde yünle haşır neşir olmanın mevsimini yaşıyoruz. Renkleri, kombinleri, basitliği artık gündelik ve sıradanlıktan çıkarmak gerekiyor. Ufak bir topuk, ufak detaylar, kat kat görünüm, katlanan şıklığa doğru çekim gücünü arttırıyor. Biraz kısa, biraz büyük beden, kalın örgü dokuması derken kş trendleri sokaklarda birer birer kendine yer buluyor!

Sokak Modası: Kazak Kombinleri

Her Kombine Gri Kazak

Grinin 50 tonu değil artık her tonu tüm renklerle kombin ediliyor. Sonbahar sokak stilleri dosyasının kraliçesi olan beyaz pantolon kombinleri gri ile tercih edebilir, kemer detayında da toprak tonlarına yer verebilirsiniz. Bol ve geniş kazaklarda kemer kalınlaşan bel detayına bir nebze hafifletecektir.

Sokak Modası: Kazak Kombinleri

Boyfriend Listesi

Boyfriend jean, boyfriend gömlek ve şimdi bu listeye oversized kazaklarla bir yenisi daha ekleniyor. Günlük kombinlere de bu tanımla beraber bir aşk hikayesi daha katılmış oluyor. Bu kadar salaşlık beni aşar diyorsanız eğer stiletto ayakkabı detayına dikkat çekebilirsiniz.

Sokak Modası: Kazak Kombinleri

Etek Kazak Uyumu

Bu sezon kazak kombinlerine eteklerinizi eklemeyi unutmayın. Ofis stilleri için ideal olan seçim kalem etekler olurken, günlük stillere kloş kesimler sevimli bir hava katıyor. Şık bir stilin anahtarını midi etek çözerken, üzerine tercih edilmiş balıkçı yaka her ana uyum sağlayabiliyor.

Sokak Modası: Kazak Kombinleri

Basic Tarz

İşte normcore açılımının kazak versiyonu! Soğuk günlerde kazaklarınızın içine uzun sweatshirtlerinizi giyebilir, kat kat görünümle hem basit hem de şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Tabii katlanan görüntü olduğunuzdan daha kilolu görüntüyü tetikleyebileceği için dar pantolonlar önceliği eline alacaktır.

Sokak Modası: Kazak Kombinleri

Kürk Detayı

İmitasyon kürkler lüks ve bir o kadar şık stillere neden oluyor. Gündelik tarzınıza bir doz şıklık aşılamak için kürk detayları boğazınıza dolamak yeterli gelecektir.

Sokak Modası: Kazak Kombinleri

Kışlık Militer

Military tarz kış ayazında da pusuya yatmış hazır bekliyor! Hakinin tonlarını gri kazaklarınızla kombinleme fikriyle soğuk havayı nakavt edin! Yeşil ve tonlarının, gri ve tonlarına özgü teslim oluşunun ne kadar farklı olduğuna şahit olmaya bekleniyorsunuz...

Sokak modası, trendler ve stil önerilerimi blog adresim www.modaviki.com 'dan da takip edebilirsiniz. Ayrıca kışın olmazsa olmazı kazaklarla ilgili farklı kombin fikirlerine göz atmak için " Sokak modası: kazak kombinleri " yazıma göz atın!

 
Toplam blog
: 111
: 457
Kayıt tarihi
: 11.02.15
 
 

15 Ekim 1987 İzmir doğumluyum. Küçük yaşlardan başlayan yazarlık tutkum zamanla, moda editörlüğün..