Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

İrem Şen Büyükgürsan

http://blog.milliyet.com.tr/senirem

27 Kasım '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Sokak Modası: Kısa Paça Pantolon

Sokak Modası: Kısa Paça Pantolon
 

Kış modası pantolon modellerinin paçası bir karış havada. Şimdi tüm pantolon modelleri kış ayına meydan okuyor. Ayak bileğinden üç parmak yukarı çıkan paçalar ayakkabı vurgusu yapıyor!
Aklınıza ne kadar pantolon getirirseniz getirin, hangi kesimi düşünürseniz düşünün hatta  her ne pantolon giyerseniz giyin, üstelik hava nasıl olursa olsun mutlaka ayak bileğiniz veya çorabınız kombinin bir parçası olacak şekilde açıkta olmalı. İster kesin, ister kıvırın ama mutlaka 2017 Kış sokak modası furyasına katılın...

Kesik Paça Pantolon

Püsküllü, dikişsiz paçalar aslında yaz aylarından kalma bir trend. Öyle çok sevilmiş gözüküyor ki kışın ayazında kısa botlarla giyilmeye devam ediliyor. Salaş vurgusunu şık modellerle ve göz alıcı renklerle tamamlayınca ise ortaya çabasız kazanılmış bir cool şıklık çıkıyor. Gündelik koşuşturmada her an her yere hazırlık olmak için tamamlayıcı  unsurlarda biraz sportif ama daima daha cesur olun.

1

Düzensiz Kıvrım

Düzensizlikte aslında başlı başına bir kural. Dikkat çekici bir cool olmanın yolları tahmin edileceği gibi özensiz ve düzensizlikten geçiyor. Kot pantolonları gelişi güzel kıvırabilir, bu kıvrımla kısa botlarınızı daha ön plana çıkarabilirsiniz. Kısalan paçanın bacak boyunu kestiği gerçeğini kabul ederseniz tabi...

2

Yüksek Mom Jean Alçak Paça

Birkaç sezondur yükselen trend mom jean pantolonlarda kısa paçadan nasibini alıyor. Yüksek bel kısalan bacak boyuna destek çıkmaya geliyor. Biraz topuklu ama kısa botlar ise tüm orantıyı sağlıyor. 

3

Dar ve Kısa

Skinny jean modellerinde de durum aynı. Olabildiğince daha kısa dar paçalar kimi zaman sportif kimi zaman ise şık bir duruşun anahtarını veriyor. Hem de hiç zorlanmadan.

4

Kısa ve Bol

Dar kadar bol veya boru paçalar da yine bu sezon bir tık kısa. Hatta bu durum bazen kapri pantolona dönüşebilecek kadar baskın olabiliyor. Bu kısalığı kış ayına adapte etmek de yine ayakkabı seçimine kalıyor.

5

Kıvırma

Abartı çoğu zaman anlamsız sonuçların ortaya çıkmasını tetikler. Söz konusu pantolon paçası kıvırma bile olsa abartı yine anlamsızlıkları doğurabilir. Şimdi durup bir paça ne kadar abartılı olabilir ve ne kadar anlamsız olabilir ki diyorsanız, hayal gücünüz az biraz zorlanabilir...

6

Sokak modası, trend mevzusu ve kombin önerilerimi blog adresim modaviki.com üzerinden de takip edin!

 
 
Toplam blog
: 111
: 457
Kayıt tarihi
: 11.02.15
 
 

15 Ekim 1987 İzmir doğumluyum. Küçük yaşlardan başlayan yazarlık tutkum zamanla, moda editörlüğün..