Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

İrem Şen Büyükgürsan

http://blog.milliyet.com.tr/senirem

26 Aralık '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Sokak Modası: Parla

Sokak Modası: Parla
 

2017 sokak modası kombinleri vinil kumaşla cilalıyor. Koltuk kaplamak yerine kombinleri saran parlak, iddialı ve bir o kadar çabasız şıklığa davetiye çıkaran vinil kumaşa teslim olmaya hazırlanın!

Kış modası deri detayları bir kenara bırakıp, deri görünümlü sentetik kumaşlarla kombinleri hafifletiyor. Basit, zahmetsiz kombinlerin ortaya çıkması için destek olan vinil etek, pantolon ve kaban modelleri haliyle doğasından gelen bir iddianın orta yerine atıyor bizi. 
Tek yerde odaklanan parlak kumaşlar gündelik "ne giysem" sorusuna cevap oluveriyor. Kışın gri ve solgun havasına renk ve parlık katan vinil kumaş ile hazırlanan birbirinden farklı kombin alternatifleri kimi zaman iddialı, kimi zaman ise sportif bir şık duruş kazandırıyor. Nasıl mı? İşte birbirinden farklı vinil kumaşın odak alındığı kombin alternatifleri: 

Kabanlara Renk Verin 

Dış giyim her sezon biraz daha fazla sesini yükseltiyor.  2017 yılının rengi seçilen yeşil tonları bu sefer dışımıza bulanıyor. Hem renkli hem de parlaklığın iddiası en iyi jean pantolonlarla çıkıyor. Kombininizde vinil kabanlara yer vermek için diğer tüm parçalarda nötr renklere yer verin. 

***

Kara Günler 

Siyah yine asil yönü ile gündelik stilinizi şık bir tarafa sürükleyen yanda. Söz konusu vinilin parlak yanı olduğunda pantolonlar kombinin star parçası haline dönüşüyor. Bacakları saran parlak iddiaya en çok  yakışıyor.

***

Bir Gömlek Bir Etek

Fırfır ayrıntısını ve gösterişi aynı kombinde derlemeye cesareti olanlar burada mı? Vinil ve kot ikilisini aynı kombinde değerlendirebiliriniz. 

***

Parlak Sportif

Şıklığın bir alternatif olduğu gündelik stillerde aranan aslında daha çok sportif bir kombindir. Abartıdan her zaman uzak duruyorsanız vinil kumaşlara önyargı ile yaklaşmadan biraz düşünmelisiniz. Sportif parçalara vurgu yaparak sizde vinil pantolon modellerini rahatlıkla kullanabilirsin.

 
Toplam blog
: 111
: 457
Kayıt tarihi
: 11.02.15
 
 

15 Ekim 1987 İzmir doğumluyum. Küçük yaşlardan başlayan yazarlık tutkum zamanla, moda editörlüğün..