Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

İrem Şen Büyükgürsan

http://blog.milliyet.com.tr/senirem

09 Haziran '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Sokak Modası: Üç Renk

Sokak Modası: Üç Renk
 

Kat kat giyinmek yerine en fazla iki parçadan oluşan kombinler yaz mevsimini kutlamaya başladı. Yaz mevsiminin doğasında bulunan renklerle kombinleri bulamak için artık beklemeye yapmaya gerek yok. Canlanmak, farklı tonları kullanmak ve sonucunda da harika bir stil yaratmak için neden çok. Bunca nedenin karşılığında ise sokak modası trendleri renk konusunda sıcaklarla yarışıyor. Bu yaz sokakları, plajları, caddeleri, düğünleri üç renk süslüyor; kırmızı, turuncu ve sarı. 

Nötr renkleri yabana atmadan, fazla da silik olmadan ve hatta biraz da abartarak renklerin hakkını vermeye davetlisiniz! Karşınızda üç seçenek; dilerseniz iddianızı şehvetli kırmızıdan, olmadı şeker tadındaki bir harekatla turuncunun tüm tonlarından ya da tarzınızı belirginleştirmek için sarıdan ilham alabilirsiniz. 

Bir Avuç Sarı

Birkaç sezondur neona karşı koyulmaz bir cazibe yüklendi; fakat yeni sezonda neon renklerde sarıya pek yer verilmiyor. Özellikle de yeni yeni olgunlaşmaya başlayan bir limonun yeşilden yeni çıkmış olan tonları, stillere aranan sert ve canlı yansımayı veriyor. Pastele de dokundurma yapan sarı tonları, soft ve oldukça yumuşak bir seçimi de beraberinde getiriyor. Daha çok elbise modellerinde kullanılan renk aynı zamanda da şort ve aksesuarlarla da desteklenebiliyor.

Sokak Modası sarı kombin

Portakal Tadında Kombinler

Gün batımını anımsatan turuncu stiller de yine sokak modasında öne çıkan trendlerinden. Tona ton kombinlerin yanı sıra, tek bir noktada da kullanıldığında star olmaya tek aday haline dönüşüveriyor. İddiası tonunun yumuşaklığı ile hafiflemiyor, bilakis daha da kuvvetleniyor. Birçok zıt renkle uyumu da umulmayan gizli bir flörtü meydana çıkarır cinsten. Şaşırmaksa tamamen kişiye kalmış. 

Sokak Modası Turuncu

Alev Alev Kırmızı

İçinde biraz turuncuyu biraz sarıyı barındıran, bazen de kopkoyu haliyle tavrını net bir şekilde ifade eden tonlar... Ansızın desenli, kimi zaman ise dümdüz kırmızı bir vadi. Sezondaki yeri ise tamamen kendiliğinden gelen bir iddiayı temsil eder gibi; doğal ve bir o kadar da samimi. Her stile dokunabilecek ve her tarzı da farklı bir yöne sürükleyecek derecede de kuvvetli. Ayakkabı detayında, takı meselesinde, bir gece makyajında dudaklarda; yanan ama yakmayan kırmızıları dört bir yanda görmeye alışmak gerekli.

sokak modası

Trendler ve sokak modasına etkilerini moda blogum modaviki.com üzerinden takip ederek ilham alabilirsiniz. 
Ayrıca sezona etki eden diğer renkler içinde "Sokak Modası: Canlı Renkler" yazıma göz atabilirsiniz. 

 
 
Toplam blog
: 111
: 457
Kayıt tarihi
: 11.02.15
 
 

15 Ekim 1987 İzmir doğumluyum. Küçük yaşlardan başlayan yazarlık tutkum zamanla, moda editörlüğün..