Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Nisan '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Sokak Modasında Fular Etkisi

Oldukça renkli ve zarif görünümlü bir moda trendi daha hayatımıza girmiş durumda. Anneannelerimizin, babaannelerimizin ya da annelerimizin yıllardır sakladığı, ipek kumaşlarıyla zerafeti doruklarda yaşatan, renkleriyle görenleri kendilerine hayran bıraktıran asil fularlar, artık sandıklardan çıkarılsın! Çünkü en sade elbiselerimizi hareketlendirmek, şık kıyafetlerimizin asaletini arttırmak ve alışılagelmiş kombinlerimize farklılık katmak için onlara ihtiyacımız var.

Moda dünyasında hızla yayılan bu trend, tam da bahar ayları için ortaya çıkmış gibi. Canlı tonlardaki ipek fularlarınızla daha gelmeyen baharın tadını kombinlerinize yansıtabilirsiniz. Üstelik bu şık aksesuarları stilinize kattığınız günlerde daha farklı aksesuarlara da ihtiyacınız olmayacak. Çünkü kombininizin başrol oyuncusu olmaya aday bu parça ile tüm gözler zaten fularınızda olacak. 

2015_sokak_modasında_fular_kapak

Moda tutkunları tarafından çok sevilen ve sokak stillerinde uygulanan bu trendin kombinlere nasıl yansıdığına bir bakmakta fayda var. "Büyük ve küçük ebatlı fularlarla nasıl farklı stiller yaratılabilir?" ya da "farklı bağlama teknikleriyle göz kamaştırıcı stiller nasıl yakalanabilir?" gibi sorularınızın cevabını da bulabileceğiniz örnekler aşağıda sizleri bekliyor.

Sandıklardan çıkarılan şık fularlar, 2015 sokak modasında stilinizi süslemeye hazırsa, o halde ilk denemenizi yarın yapabilirsiniz. İş stilinize de, hafta sonu şıklığınıza da, gece gezmelerinize de rahatlıkla adapte edebileceğiniz bu parçalarla oynama alanı sizin. Dilediğiniz renklerde seçeceğiniz desenli fularlarınızla, çanta ve ayakkabı tercihlerinizde de geniş alternatiflerinizin doğacağına, siz de şahit olacaksınız.

2015_sokak_modasında_fular_1

2015_sokak_modasında_fular_5

2015_sokak_modasında_fular_6

2015_sokak_modasında_fular_11

2015_sokak_modasında_fular_14

2015_sokak_modasında_fular_19

 

Sokak modasından daha fazla fularlı kombin görmek için "2015 Sokak Modasında Fular Etkisi" yazısına tıklayabilirsiniz.

Trendler ve stil önerileri yazılarıma blogum "Pimood" dan ulaşabilirsiniz.

Stil ipuçları videolarım için Youtube Kanalım Pimoodcom'a uğramayı unutmayın.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..