Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Haziran '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Sokak Modasının Vazgeçilmezleri: Püsküllü Kombinler

Sokak Modasının Vazgeçilmezleri: Püsküllü Kombinler
 

Sezonun en iddialı trendleri arasında yer alan püsküller, birkaç sezondur sokak modasının vazgeçilmezleri arasında. 2015 kış ve yaz trend listelerinde yer verdiğim, ayrıca moda haftalarının sokak stillerini incelerken özellikle değindiğim püsküller hala gündemimde ise, demek ki püskül dolu bir 2015-2016 sonbahar/kış sezonu da kapımızda.

Dünyaca ünlü bloggerların favorilerinden olan püsküllü parçalarla farklı kombin alternatiflerini tekrar araştırdım ve 2015 yaz aylarında sizlere güzel esinlenmeler katacağına inandığım kombin seçeneklerini bir araya getirdim.

Haydi o zaman vakit kaybetmeyelim ve kıyafetin her bölgesine ayrı hava katan püskülleri yeniden incelemeye koyulalım. 

GECE DAVETLERİ İÇİN PÜSKÜL KONUSUNDA CÜRETKAR DAVRANABİLİRSİNİZ!

Bence püskülün en çok yakıştığı parçalar etekler ve elbiseler. Giyeni 1920'lere götüren bu kıyafetleri gece gezmelerinizde rahatlıkla kullanabilir, üstelik şıklığın kodlarını yeniden yazabilirsiniz. Çünkü tartışmasız gecenin en şıkı siz olacaksınız. 

püsküllü_kombinler_3

PÜSKÜLLÜ HAYAT OHH NE RAHAT! :)

Diyesim geldi, bu resme bakınca. Bohem ruhuyla yanıp tutuşan festival kızlarına göre tam bu kombin. Ama aklımdayken söylemeden geçemeyeceğim, hafif ayva göbeğiniz varsa ve crop-top giyememe en önemli sorunlarınızdan biriyse :), püsküllü crop-top neden denemiyorusunuz? Böylece çok da kusur sayılmayan kusurlarınızı örtebilirsiniz.

püsküllü_kombinler_7

KİMONO DEDİĞİN PÜSKÜLLÜ OLUR!

"Sahillerin, sokakların Uzak Doğu esintisi kimonoları artık püsküllerle görmekten bıktık" gibi düşünsem de, hala püsküllü kimonolardan vazgeçemeyen bloggerlar var. E, o zaman püsküllü kimonoları giymeye devam. 

püsküllü_kombinler_8

ASİ RUHUN PÜSKÜLLE BULUŞMASI ÇOK TEHLİKELİ!

Sizce de öyle değil mi? Asi ruhtan kastım deri ceketse ve püsküller de bu özel parçanın tamamlayıcılarıysa, ortaya biraz rock, biraz chic, biraz maskülen, biraz feminen, biraz alım, biraz da çalım çıkmıyor mu? 

püsküllü_kombinler_6

PÜSKÜLÜN EN MASUM HALİ AKSESUARLARDA!

Özellikle çantalar püsküllerle bir başka ışıldıyor. "Çok fazla püskül bana göre değil!" diyenlerin kurtarıcısı tabi ki aksesuarlar. Püsküllü aksesuarlarla denemek istediğiniz farklı stilleri kombinlerinize taşımanız mümkün.

püsküllü_kombinler_5

Püskül dosyasının sonuna gelmişken, hadi bana favori kombininizi yazın. Siz en çok nerede kullanmayı seviyorsunuz, giyene bağımlılık yapan bu detayı? 

Sezon trendleri ve stil önerileri ile ilgili diğer yazılarıma blogum "PIMOOD"dan ulaşabilirsiniz.

"Gündüzden geceye tulum nasıl giyilir?" stil videomu henüz izlemediyseniz, linke tıklayarak PembeNar'dan izleyebilirsiniz.

Diğer stil ipuçları ve önerilerine ait videolarıma Youtube Kanalım "PIMOODCOM" dan ulaşabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..