Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

İrem Şen Büyükgürsan

http://blog.milliyet.com.tr/senirem

09 Haziran '15

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Sokak Stilleri: Pantolon Etek Kombinleri

Sokak Stilleri: Pantolon Etek Kombinleri
 

Bacak boyunu kesen katil külot pantolonlar! Bir diğer adıyla etek pantolon, asıl adıyla da Culottes... Yaz trendlerinde popülerliğini her geçen gün daha da arttırıyor. Arttırıyor arttırmasına da paçalarının kısa kesimleri biraz risk taşıyor. Tehlikenin farkında mısınız? Katil külot pantolon modelleri geliyor, bacaklarınızı kıtır kıtır kesmeye... Her tehlike gibi pantolon eteklerinde cazibesi var; hem de tüm risklere rağmen giymek için yeterli!

Vücut Şekline Göre Culottes (Pantolon Etek) Modelleri

Kısalan her paça bacak boyunu etkileyen bir durumu da beraberinde getirir. Kısa paçalı pantolon etekler bahsi geçen durumu adeta peşi sıra sürüklüyor. Ayrıca kabarık formları olduğunuzdan daha kilolu gözükmenizi sağlayabilir. Boyu kısaltan, şişman gösteren bir pantolon neden giyilir? Tabii ki bu durum sadece yanlış kombinler sonucu oluşan ve kesinlikle de istenmeyen bir durumdur. Adeta görünmez kaza gibi vücudunuza yapışır, çıkarana kadar da geçmez!

Pantolon Etek Kombinleri

Külot pantolonların yarattığı tehlikeden biraz uzaklaşmak için tek renk seçimlerini kullanabilirsiniz. Özellikle kısa boylu kişiler için külot pantolon kombinleri, vücudu kesmemesi açısından tek renk olarak kombinlenmelidir. Paçaların kısalığından bacak boyunun daha az etkilenmesi içinse yüksek bel tercih edilmelidir. Unutulmayacak olan en net detay ise topuklu ayakkabıdır.

Sokak Modası Culottes

Külot pantolonlarla zarif ve aynı zamanda da daha zayıf bir duruş yakalanabilir. Bu kısımda tahmin edileceği gibi koyu renklerin baş rol olarak değerlendirilmesi gerekiyor. Baştan aşağıya simsiyah bir kombin, ayrıca sizi her an, her yere hazırlıklı kılacaktır. Bir de ayak bileklerini açıkta bırakan ayakkabı tercihleriyle, basık duruşun önüne geçilmelidir.

Sokak modası Pantolon Etek Kombinleri

Günlük hayatın çoğu çalışmakla geçiyor. Tam da bu yüzden ofis şıklığına da gönderme yapmak gerekiyor. Ofis için şık bir kombin arayışı içindeyseniz eğer yeniden moda olan külot pantolonları mutlaka denemelisiniz. Sokak modası izinden ilerlemek için külot pantolonu halter yakaya sahip bluzlarla kombinleyebilirsiniz. Ofis için gerekli olan şık stili pastel tonları kullanarak da elde edebilirsiniz. Bir de son olarak kombinin tamamlayıcı unsuru olan ahşap topuklu terlik modellerini de ayağınıza geçirmelisiniz.

Ofis için şık kombinler

Bunca kombin fikrinden sonra bohem tarza gönderme yapmadan geçmek olmaz. Senenin en trend akımı olan bohem, salaş ve özgür stilleri ön plana çıkarıyor. Desenli külot pantolonlarla bohem için yeterli olan etnik havayı yakalamak mümkün. Kısa bluz ve halter yaka ise kombinin özgürlüğünü destekler cinsten. Tabii desen söz konusu olunca desen üstü desen durumları da doğmadan olmaz! Bu konu burada kapanmaz!

Sokak modası pantolon etek

Bohem demişken ortaya çıkan salaşlığın rahat hissinden kolay kopulmuyor. Tabii bu durum günlük kombinler içinde geçerli. Havada yaz kokusu, yatakta uzayan güzellik uykusu ve kombinlerde gözlemlenen salaşlık hakimiyeti, biraz basit düşünmeyi ve çabuk karar vermeyi doğuruyor. Stillere de, ne kadar salaş o kadar spor algısı yansıyor.

Sokak modası külot pantolon

Stilinize uygun kombin seçeneği için daha çok görselden ilham almak için; " Pantolon Etek Kombinleri " yazıma tıklayın!
Sokak modası için trend raporlarına göz atmak içinse  - modavikiblog adresime beklerim.

 
Toplam blog
: 111
: 457
Kayıt tarihi
: 11.02.15
 
 

15 Ekim 1987 İzmir doğumluyum. Küçük yaşlardan başlayan yazarlık tutkum zamanla, moda editörlüğün..