Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Başkentte doğmuşum ve orada gidilecek tüm okullara gitmişim: ODTÜ-Psikoloji ve Ankara Üni. İletişim Fakültesi yüksek lisans. 1999 yılında batıya, Akdenizin Likya bölgesine kaçtım. Likyalıları, yerlere yaptkları mozaiklerden, dağlara yaptıkları kilometrelerce taş yoldan ve kendilerini ateşlerde yakacak kadar özgü..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Bozuk Süt Hadisesi ve İktidara Antenlerini Çevirmiş Medya Dünyası

Aslında Çankaya Belediyesi Süt kardeşliği projesi kapsamında Çankaya bölgesinde alt gelir grubu ailelerdeki 0-12 yaş çocuklara Mayıs 2011 den beri süt dağıtıyor ve insanlar da bu hizmetten gayet memnun. İsteyince ve önce halk sağlığı demek gerek bence. selamlar

03 Mayıs 2012 18:46
Cennetten Bir Kuş...

Gerçekten çok üzüldüm bu kaybımıza. Kendisine Allahtan rahmet, sizlere de sabır ve başsağlığı diliyorum. Kendisini Milliyet blog ortamına katıldığı ilk andan itibaren zekası, ince espri yeteneği, karikatürleri, olaylara ironik bakış açısı getirmesi açısından her zaman gülümseyerek izlemişimdir. Toprağın şefkati üzerine olsun her zaman gülümseyerek anımsayacağım kendisini. sevgiler.

03 Kasım 2011 15:24
Kenan Evren tablosu

çok doğru. işte insan öldürme sanatı da tarihteki en eski sanat dallarından biridir ne yazık ki. failleri kendilerini ressamlığa adayınca "yaratıcı" payesiyle yokedilen hayatları yeniden yaratabilecekleri inancına kapılıyorlar. Küstah ve aşağılık bi durum. Oysa hayat benzersizdir ve kaybedilen bu benzersiz canlar hiç bi zaman geri gelmez.

12 Eylül 2011 13:00
 
Toplam blog
: 121
: 2834
Kayıt tarihi
: 09.07.06