Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ağustos '15

 
Kategori
TV Programları
 

Son Çıkış 2.Bölüm kokakların macerası başlıyor

Son Çıkış 2.Bölüm kokakların macerası başlıyor
 

Son Çıkış 2.Bölüm Fragmanı


İlk bölümünde başlangıç gösteren Son Çıkış, kenar mahallemizde yaşayan karakterlerimizin sadece tanıtım kısmını oluşturmaktaydı. Büyük maceraya İstanbul sokaklarında önderlik edecek dizimizin, başlangıçını takip ederek izleyen kitlenin önce ön yargılı davrandığını, takip etmeleri sonuçunda beğenerek seyrettiklerini gözlemledik. Aslında TRT1'in de, büyük sorumluluk aldığı bu projeyle yeni nesil gençlerinin nereye gittiğini bilinçlendirmek için şuana kadar yapılmış olan en ilgi çekici, farklı dizisinin genel yorumlarda başarılı olduğu öne sürülmüştür.

Artık mahallemizden çıkarak karanlık dünyaya uzanan büyük maceranın kapısını açıldığını göreceksiniz.  Sinan Altay, hapishaneden çıktığı, mahallede durup düşünmek için kısa zamanı vardır. Ya ailesine seçecek, ya da kardeşi Cesur'la, kurduğu ama, bir o kadar da karanlık iş hayatına başarılı bir şekilde geri dönmeyi seçecektir. Hapishanede olduğu süreçe aslında çok zamanı olmuştur. Aşık olduğu kadın Zeynep'in de, artık eskisi gibi olmayarak, uzaklaşma sebebinide anlayamamaktadır. 

Artık sokakların Son Çıkış oldukça değiştiğini fark ederek, özellikle gençlerin davranışı gözüne oldukça batmıştır. Hepsinin rahat tavırları, bataklığa sarılarak kötü yollara düşen birer madde bağımlısı olarak, rahatça sokaklarda işlerini gördüklerine şahit olduğundan itibaren kararını çoktan vermiştir. Kenan Altay, geri dönerek öncelikle gençlerden başlayarak sokakları dizgine getirecek, doğru yolu bulmalarında araçı olacaktır.

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..