Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Temmuz '15

 
Kategori
TV Programları
 

Son Çıkış başlıyor

Son Çıkış başlıyor
 

Son Çıkış ne zaman başlıyor


TRT1'in, yayıncılığını, ESTET Film'in, yapımcılığını üstlendiği konusundan ötürü merakla beklenilen Son Çıkış, nihayetinde gelişmeleri belirlenmiştir. Öncelikle başlama tarihi uzun çalışmalar sonuçunda en uygun, tarih kesinleştirilerek dizinin fazla kitleye hitap etmesi adına Cumartesi gününde karar verilmiştir. 8 Ağustos'da başlayacağı, sayılı günlerin kaldığı  kolayca gençlerin elde ettiği Maddelerin (Uyuşturucu vs.) , artık engellemek için mücadele eden bir kaç insanın yaptığı fedakarlıkları konu edinecektir. Tabi ki sadece konu Uyuşturucudan öte olmayarak, farklı duygularda yaşanacaktır. Önemlilerinden Arkadaşlık kavramanının Son Çıkış'da, ön planda olacağını göreceksiniz.

Son Çıkış başrol oyuncularından Tolga Güleç, kendi Cesur karakteri, dizi içinde bir çok açıklamalarda bulunmuştur. Öncelikle projenin hassas konusu sebebiyle, daha öncesinden bu kadar ttiizlikle çalışan projede yer almadığının üstüne bastı. Kaliteden ödün vermemekte olduklarını, sunuşun en gerçekciliği, görseliğin ön planda olduğunu ifade etmiştir. Hatta dizi için özel modifiyeli araçların yapıldığını, daha nicesinin yer alıp aslında sizi çok şaşırtacak sürükleciyi bir hikaye beklediğini belirtti. 

Kendi karakteri için ise'de, Çoçukluktan beraber yetişen öz kardeş gibi olan iki arkadaşın hikayesinden yola çıkılacaktır. İyi, kötü olarak ayrılırken kendi karakterinin kötü gibi gözüksede aslında içinde büyük iyiliği, yarayı barındırmaktadır. Yarası daha baskın olduğundan kötü olarak algılasanızda zamanla içindeki gerçek duyguları çözeceksiniz, demiştir. Dizide gizem, aksiyon, aşk, arkadaşlık hepsini bir arada göreceğiz gibi duruyor. http://www.soncikis.net/

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..