Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Temmuz '15

 
Kategori
TV Programları
 

Son çıkış başrol oyuncuları merak uyandııryor!

Son çıkış başrol oyuncuları merak uyandııryor!
 

Son Çıkış Furkan Palalı


Trt 1 2015 sezonuna bomba gibi başlangıç göstermiş, neredeyse bütün projeleri rağbet görüp, tatmin edici rating oranları ile farklı bir nefes getirmiştir. En yakın zamanda başlayacak olan diğer bir projesi Son Çıkış adında, Eset Film, ile anlaşarak cast çalışmaları sonuçunda topladıkları oyuncu kadrosunda ki isimler dizinin en büyük reklamını da sağlamış, oldu. Furkan Palalı, Tolga Güleç, Niran Ünsal ve Deniz Barut'un, başrol karakterlerini canlandıracak, tanıdık isimlerdir. Bundan öte Son Çıkış Oyuncuları kadrosunda yer alacak olan genç karakterlere genellikle yeni yüzler canlandıracaktır. 

Bu dizi ile bir kaç isimin tanınmasına vesile olacak, genç oyuncuların en büyük avantajı ise konusunun onların üzerinden geçmesi olmaktadır. Hepsi birbirlerini rahatlıkla gösterme şansı bulacaklardır, gerisi onların kabiliyetine kalacaktır. Son Çıkış,  duygu dolu konusunda ise gerçekciliği ön planda tutarak, özellikle yeni çağdaki gençlerin duygusunu ele alıp, düzenlenecektir. 

Hayatın doğrusunu veya yanlışını algılama şansını bulmamış, hep hayatlarını mücadele ile yaşamak zorunda kalan kaybolmuş gençliklerin, yeniden kazanılmasını anlatacaktır.

Eğer ki konu hakimeyiti iyi sağlanırsa, dizinin tutabileceğini düşünmekteyiz.

 
Toplam blog
: 216
: 511
Kayıt tarihi
: 07.01.15
 
 

Merhabalar, dizi seyretmeye bayılıyorum. Özellikle Türkiye'nin, en güncel dizilerini takip edip, ..