Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Kasım '08

 
Kategori
Haber
 

Son dakika…

Son dakika…
 

Resim: Milliyet


ORDU 'nun Akkuş İlçesi'ne bağlı Seferli Beldesi Belediye Başkanı AKP'li Kaya Filiz, uyuşturucu madde imalatı ve kenevir ekimi suçlamasıyla, tutuklanmış.

Ve haberde yer aldığına göre DSP’den AKP’ ye geçmiş. Bu haberi yapan arkadaşları kutluyorum öncelikle. Tek kaygım bu olayında diğer olaylarda olduğu gibi sumen altı edilmesi, faturanın bir kaç masuma ya da maşaya çıkartılması. Kaygım... Bilinmeyen bazı gizli ellerin yine olaya müdahil olup Sn. Başkanın aklanmasını sağlaması!

Çünkü uyuşturucu ticaretinde adı geçen bazı büyük başlar hala tepemizde bir yerlerde oturuyorlar. Elbet onlarında hesabının görüleceği günler gelir. Elbet vardır yurdumda hala bunların aslında ne mal olduğunu ortaya çıkartacak ve yargılayacak birileri.

Eyyy, ahali! Görün işte seçtiğiniz adamları. Görün ki fazla atmıyor, tutmuyor, sallamıyor diye seçmediğiniz dürüst, namuslu, vatanına, milletine hizmet edecek insanları getirin başımıza. Görün de, içi görünmeyen kurşungeçirmez siyah camlı araçlarla ne oldum delisi olanların, caka satanların, bu servetlerinin nereden geldiğini sorgulayın bir kez daha... Ve ona göre verin oylarınızı. Gerisi de gelsin. Sedat Bucak’ta takibe alınsın. Dengir Mir Mengi’ ler oturamasın Atam' ın tertemiz teslim ettiği, binlerce şehit kanına mal olmuş coğrafyamın sırça köşklerinde, ergonomik tasarımlı kırmızı kotluklarında.

Eyyyy ahali uyanın artık. Yerel seçimlere gittiğimiz şu günlerde. Yeni sağlık tasarısı ile getirilmeye çalışılan soygunu görün ve daha nicelerini.

Görün artık.

Ve birleşin, birleştirin ki güçlerinizi daha aydınlık sabahlara uyanabilelim.

Haber:

http://www.milliyet.com.tr/Yasam/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&Kategori=turkiye&ArticleID=1010474&Date=01.11.2008&b

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..