Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Mayıs '11

 
Kategori
Futbol
 

Son düdük çaldı, 2 dakikada bekleyip yanlış anons olmadığını gördük ve kutlamaya başladık

Son düdük çaldı, 2 dakikada bekleyip yanlış anons olmadığını gördük ve kutlamaya başladık
 

İnsanoğlu kuş misali. Geçen sene şampiyonluğu kaybedişimizi canlı canlı izledik televizyondan. Yaz ayı gelmişti. Hazırlık maçında Galatasarayı yendik. Bir moraldi bizim için. Lig heyecanı gelmişti. Fenerbahçe ilk maçı yenmişti. 4-0’lık farklı bir galibiyet ile Antalyaspor'u yendi.Trabzonspor'a yenildik 2.haftada. Fenerbahçe yılmayacaktı. Çalışmak zorundaydı. İlk yarıyı Trabzonpor'un 9 puan gerisinde bitirmişti. İkinci yarının başlangıcında Türkiye kupasında Malatyaspor'a yenilmişti. Bu yenilgi basın tarafından abartıldı. Fenerbahçe’nin Türkiye kupasında bir iddiası yoktu. 

İkinci yarıda Trabzonspor arka arkaya puanlar kaybetti. Onlar endişelendi biraz. Son 8 haftada Kuddusi müftüoğlu Fenerbahçe-Bursaspor maçında Fenerbahçe’nin 2 penaltısını vermedi ve lider Trabzonspor oldu. Ligin kaderi ile oynanmıştı. Bu hata ligin başında yapılsa önemli değildi. Ligin sonlarında yapılması kötüydü. Artık ‘’Trabzon bu işi götürür’’ dedik. Biz taraftar olarak görevimizi yapmalıydık. Ne zaman Trabzon maçını seyretsek kazanıyorlardı. Eskişehirspor-Trabzonspor maçında maçı seyretmeyip totem yaptım. Evet evet yaptım bunu. Trabzon puan kaybetti. Gene olsa gene yaparım. 

Fenerbahçe bu şampiyonluk ile 2000 yılından sonra 5.şampiyonluğa ulaştı. İlk şampiyonluk 2000 yılında elde edildi. Ankaragücü- Galatasarayı yendi. Fenerbahçe lider oldu. Sezonu şampiyon tamamladı. İkinci şampiyonluk 2003 yılında olmuştu. O yıl da Beşiktaş’ın 8 puan gerisinden şampiyon olundu. Beşiktaşı o sezon inönüde 3-1 yendi sarı-lacivertliler. Üçüncü şampiyonluk 2004 yılında gelmişti. Galatasarayı 1-0 yendi Fenerbahçe. Gol Nobre'den gelmişti.100. yıl şampiyonluk'u çok önemliydi. Fenerbahçe 4.şampiyonluğu 2006/2007 yılında elde etmişti. Bu yıldan sonra Fenerbahçe 3 sene şampiyon olamadı. Kadıköyde şampiyonluk kaçırdı. Yılmak yoktu. Bu sene şampiyon olarak 18 defa şampiyon oldular.( 2010-2011).Bu da beşinci şampiyonluktu. 

Fenerbahçe son 10 yılda 5 defa şampiyon oldu .4 defada kılpayı kaçıran taraf oldu. 

27 senedir şampiyon olamayan Trabzonspor’un bir 34 sene daha beklemesi lazım... Malum 61 rakamını yakalamayı çok seviyorlar...

- Aklı olan
Bağdat Caddesi’ndeki pizzacıdan, pizza sipariş eder... Kesin gecikir kurye, pizza da bedavaya gelir.

- 2061 yılında şampiyon olacaksınız o nedenle üzülmeyin,
spor centilmenliktir.

-
Trabzonspor’a 27 senedir olduğu gibi lige renk kattığı için teşekkür ederiz...

-
Trabzonspor her sene gönüllerin şampiyonu olsun, zaten Fenerbahçe diğer kupaları kazanacaktır...
- Hevesin kursakta kalmasının gerçek hayata uyarlaması yaşandı dün gece Karabük’te... - Son düdük çaldı, 2 dakikada bekleyip yanlış anons olmadığını gördük ve kutlamaya başladık. 

- Sevgili Fenerbahçeliler, sanki şampiyon olmasaydınız kutlamayacaktınız 

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..