Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Eylül '09

 
Kategori
Anılar
 

Son fotoğraflar

Son fotoğraflar
 

Bahadır Akkuzu


16.Ortaca Çevre ve Turizm festivalinde (2.6.2009) Kurtalan Ekspres’in konserini büyük bir coşku ve kalabalık içinde izledik. Rahmetli Barış Manço ve Kurtalan Ekspres konserini ilk defa 1981 yılında Marmaris’te izlemiştim. Sanatçılarımızı canlı izlemek ne kadar büyük zevk. Barış Manço sevgisi yüreklerimizden eksilmiyor hala büyüyor.

16.Ortaca Çevre ve Turizm festivaline Kurtalan Ekspres’in konserini izlemek için gittim. İyiki gitmişim, Bahadır Akkuzu’yu son bir kez canlı izlemek nasip olmuş oldu. O gün her fırsatta Kurtalan Ekspres’in resimlerini hatırası olsun diye çekmiştim.

7 ağustos 2009 tarihinde 54 yaşında Bahadır Akkuzu’yu kaybettik haberi başta ailesi, biz sevenlerine ve sanat camiasına üzdü. Ailesinin ve tüm sevenlerinin üzüntülerini paylaşmak, daima hatırlanması ve yaşatılması için 16.Ortaca Çevre ve Turizm festivalinde çekmiş olduğum fotoğraflarını sizlerle paylaşırım.

Festival Komitesine ve Ortaca Belediye başkanı Hasan Karaçelik’e değerli sanatçılarımızı bizleri yakından izleme görme fırsatı sağladıkları için teşekkür ederim.

O güzel nağmelerin sahipleri aramızda olmasada gönül bağımızda hep varlar.

 
Toplam blog
: 12
: 725
Kayıt tarihi
: 09.01.09
 
 

Muammer DENİZ 1963 Yerkesik doğumlu, çocukluğunu Yerkesik'te yaşayıp lise yıllarında Muğla'yı tan..