Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mart '11

     
    Kategori
    Güncel
     

    Son söz kime kalacak?

    Türkiye'nin müzikteki imparatoru diye anılan İbrahim Tatlıses bir silahlı saldırya uğradı ve günledir tedavi görüyor. İmparator yaklaşık bir haftadır bu olayla anılıyor medyada. Hangi TV kanalını açarsanız açın, hangi gazeteyi elinize alırsanız alın göreceğiniz ya da duyacağınız ilk haber İmparator'un son sağlık durumu ve suikastçileri. Sevenleri günleridr akın akın hastaneye gliyor. Tabiri-i cazise hastane bahçesi bayram yeri hatta daha kalabalık. Yurtdışından, başka şehirlerden insanlar yanında olmak ve dua etmek için günlerdir hastene bahçesinde yaşıyor. Uzaktan dua edemiyoruz biz çünkü, illa gidicez dibine kadar gireceğiz bütün olayların. 

    İmparatorun hayranları dışında bizim her işi mükemmel yapan emniyet güçlerimizde günlerdir bu olayla ilgileniyor. Gece gündüz bu suikasti düzenleyenlerin peşinde, olayın içi yüzünü araştırıyor. Bizim ülkemizde faili meçhul hiç bir suç yok çünkü hepsi aydınlamış. Suikaste kurban giden bütün devlet adamlarımızın, aydınlarımızın, gazetecilerimizin suçluları büyük bir dikkatle incelenmiş ve olayın iç yüzü aydınlatılmıştır. Şimdi İmparatorun başına gelen bu kötü olayı çözümlemezsek bir an önce ayıp olur, faili meçhul kalamaz hiç bir şey ülkemizde. 

    Günlerdir bizim gündemimizde İmparator varken Japonya başlarına gelen felaketle başa çıkma çabasında. Nükleer sızıntı gün geçtikçe daha çok tehdit oluşturmakta. Ama buna karşı Japon halkı bütün soğukkanlılığını korumaktadır. Dirençli ve profesyonelce hareket ederek bu felaketten en az zararla çıkmaya çalışmaktadır. 

    Bizlerse hadi hep beraber kalkın İmparatorun yattığı hastaneye gidip bahçesine çadır kuralım, günlerce orda bekleyelim, güvenlik güçlerinin işini biraz daha zorlaştıralım, sürü psikolojimizi gün yüzüne çıkaralım. Uzaktan dua etmek olmaz dibine kadar girip dua etmeliyiz iyileşsin diye. Açalm bütün gün TV' de hastaneye kim gitmiş, ne demiş, Asena niçin gizli girmiş hastaneye, Sayın Bülent Arınç ibo'yu uyandırmaya kıyamamış , hadi bunları konuşalım. Ülke olarak günlerdir başka derdimiz yok bizim çünkü.... 

    İbrahim Tatlıses'e büyük geçmiş olsun, acil şifalar.... 

     
    Toplam blog
    : 1
    : 414
    Kayıt tarihi
    : 06.02.11
     
     

    2009 da Dumlupınar Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nden mezun oldum. Daha sonra 2010yılında İstanbul Ü..