Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Temmuz '07

 
Kategori
Blog
 

Son yazı ve bir soru

Son yazı ve bir soru
 

Yaklaşık bir haftalık kısa bir tatilin ardından blog sayfasını açtığımda bir siyah kurdela simgesi ile bir blog yazarı arkadaşımızı kaybettiğimiz bildiriliyordu. Daha önce yazısını okuma imkanı bulamadığım fakat yazarak bir şeyler paylaştığımızı düşündüğümüz bir ortamda bir arkadaşımızın hayatını kaybetmiş olması beni ziyadesi ile üzdü. Kendisine rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum.

1968 doğumlu olan "İlker Konar" arkadaşımız çok genç bir yaşta aramızdan ayrılmadan Milliyet Blog sayfalarına beş blog yazmış, bir yazısında; "Size öleceğinizi bildiğiniz bir anda on yıl daha yaşama hakkı satılsa kaç para verirdiniz?" diye ilginç bir soru sormuş. Bu aynı zamanda blogdaki son yazısı olmuş maalesef ve bizler bu arkadaşımızın yazısını ve altını çizdiği bu hayati sorusunu hiç görememişiz. Tuhaf olan durumlardan biri bu güzel soruyu sorduğu yazı 544 defa okunmuş ve maalesef hiç yorum yazılmamış.

Milliyet blog editörlerini blog girişinde arkadaşımız ile ilgili kısa yazıları için kendilerini kutluyorum. En azından böyle bir yazı, buraya emek veren bizlerin hatırlandığımızı, gerçekten bu ailenin bir parçası olduğumuzu bir kez daha vurgulaması açısından da çok önemli. Hatta blog adına bir çelenk de en azından acılı ailesi için önemli bir teselli olur diye düşünüyorum. Saygılarımla...
 
Toplam blog
: 251
: 916
Kayıt tarihi
: 06.10.06
 
 

İ.Ü Edebiyat Fak. Coğrafya bölümü mezunuyum. Lise, üniversite ve  öğretmenliğim boyunca yaşamı şi..