Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Eylül '09

 
Kategori
Haber
 

Son yolculuk

Son yolculuk
 

Uykusunda kalp krizi geçiren, Kurtlar Vadisi'nin Seyfo Dayı'sı Nihat Nikerel, 16 saat sonra kızı tarafından ölü olarak bulundu. Nikerel bugün son yolculuğuna uğurlanacak.

Kızı Zeynep Nikerel’in önceki gün Beşiktaş Balmumcu’daki evinde ölü olarak bulduğu, 59 yaşındaki sinema, dizi oyuncusu ve yazar Nihat Nikerel, bugün Levent Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verilecek. ‘Kurtlar Vadisi’ dizisinde canlandırdığı ‘Seyfo Dayı’ karakteriyle tanınan Nikerel’in uykusundayken kalp krizi geçirdiği açıklandı.
Tek başına yaşadığı evde öldükten 16 saat sonra bulunan Nikerel, son olarak Sadri Alışık Tiyatrosu’nda bir oyun üzerine çalışıyordu. Babacan kişiliğiyle bilinen Nikerel’in vefatı yakınlarını ve meslektaşlarını hüzne boğdu.
1950 Çorum doğumlu olan Nikerel, 1985’te öykü yazarlığıyla sinemaya adım attı. Yönetmenlikten sonra oyunculuğa adım atan Nikerel, ‘Belene’, ‘Süper Baba’, ‘İpsiz Recep’, ‘Gerilla’, ‘Hacı’, ‘Deli Yürek: Bumerang Cehennemi’ gibi çok sayıda dizi ve filmde rol aldı.(Kaynak:Milliyet)

Yine vakitsiz bir ölüm. Ölüm için her yaş erken aslında da, bazı ölümler çok vakitsiz oluyor.

Değerli sanatçı Nihat Nikerel’e rahmet, ailesine ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum.

 
Toplam blog
: 1929
: 661
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

  Hayatı ciddiye almam, emeği çok ciddiye alırım. Dünyanın en vazgeçilmez üçlüsü; çocuklar, çiçek..