Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Eylül '09

 
Kategori
Kadın Modası
 

Sonbaharın renkleri..

Sonbaharın renkleri..
 

2009 sonbaharında moda renkler yine siyah ve grinin tonları.. Bunun yanında mor, eflatun, kırmızı ve yeşil tonları. Elbette kahverengiyi unutmamalı. Özellikle triko tasarımlarda bu sezon kahverengi ve tonları revaçta görünüyor.

Triko sonbahar ve 2010 kışında altın yılını yaşayacak. Trikonun sıcacık sarmalayan yumuşak dokusu ve ısıtması nedeniyle gardrobunuzun olmazsa olmazlarından olacak. Triko elbiselerin yanı sıra tayt üzerine giyilebilecek tunikler sizi sarıp sarmalayacak.

Peki pantolonlar bu sezon nasıl diyecek olursanız; düşük bel modasını yitirdi. Bu sezon ve kış sezonunda eskiye dönüş var. Yüksek belli pantolonlar ve paçalarda kısalmalarla mağaza vitrinlerinde yerini almaya başladı. Şalvar kesimler de yine gözde modeller arasında..

Eteklere gelince bu sezon her zaman olduğu gibi modasını kaybetmeyen ve her kadının beğenerek giydiği kalem etekler moda. Üzerine ise, kruvaze ve kadife ceketler ile kombine oluşturuluyor. Fırfırlı yakalı gömleklerle harika bir görünüme kavuşacaksınız.

Elbiselerde asimetrik kesimler görülüyor bu sezon… Yaka ve eteklerde daha çok görülen asimetrik desenler elbiselerde kendi tonlarında farklı desenlerle kullanılıyor.

TİN

http://www.turkiyeinternette.com/haber/6449-moda-sonbaharin-renkleri.html

 
Toplam blog
: 384
: 1684
Kayıt tarihi
: 02.05.09
 
 

Yazmayı, okumayı, paylaşmayı, özgürlüğü seven, "BİLGİ"lenirken, "BİLGİ"lendiren dünya insanıyım. Lai..