Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Kısaca kendimi tanıtacak olursam "Evlat, eş, baba, öğretmen, yönetici, yazar ve tabii ki okur." yerinde bir tanım olur. Daha fazlası için devam ediniz. ;)   Çeşitli proje kitaplarının editörlüğünü üstlendim. 2010 yılında Milliyet Blog'da denemelerimi yayımlamaya başladım. Ayrıca 'Soner'in Bakış Açısı' adlı bloğumdan da afo..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kitap yayınlamayı

Kitap basma hayali olanlar için gerçek bir rehber olmuş yazınız. Gerçekten çok güzel, çok faydalı bir yazı... İyi çalışmalar... ;)

11 Temmuz 2014 02:27
Sözleşmeli öğretmen

Merhabalar Efendim… Uzun ama dolu bir yazı olmuş. Tebrik ederim! Fikirlerinizin bir bölümüne katılıyorum. Meslekte uzmanlaşma, gerçek manada donanımlı öğretmen ihtiyacı gibi konularda haklısınız. Hele mevsimlik işçi şeklinde istihdam edilme ayıbı konusunda size katılmamak mümkün değil. Dahası da var. Sözde KPSS’yi kazanamadığı için adamı öğretmen yapmıyoruz ama iki ay sonra ücretli olarak işe alıyoruz. Devlet biraz tutarsız mı ne? Yoksa açıkgöz mü demeliyim? ? Gel gelelim atanamayan öğretmenler konusunda durum biraz farklı. Elbette ki KPSS öğretmen seçmede yeterli bir sınav değildir. Ancak böyle bir sınavdan bile 50-60 alamayan insanların da öğretmen olamamasına üzülmüyorum açıkçası. Ücretli de çalıştım sözleşmeli de. Şu an kadroluyum. Çok da büyük fark olmadığını söylemek istiyorum. Sözleşmeli olduğu için yuvası yıkılan insanlar var, kabul. Ancak karısından, çocuğundan önce memleketini önemseyen insanlar var. Mesai arkadaşım, eşinin yanına gidebilecekken, memleketinde kalmak için,

25 Kasım 2010 17:54
Tek tip askerlik rafa kalktı-Yedek Subaylık hakkı..

Bence OSYM bu işlere kesinlikle karışmamalı! Hele de şu sıralar...

02 Ekim 2010 22:51
 
Toplam blog
: 103
: 409
Kayıt tarihi
: 10.09.10
 
 
 
 

 
Kişisel blogum "Soner'in Bakış Açısı"sı için tıklayın: http://sonerkaya.blogspot.com.tr ;)