Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Eylül '12

 
Kategori
İnançlar
 

Sonsuz enerji mümkün mü? İşte ispatı ve Kabe'yle alakası...

Sonsuz enerji mümkün mü? İşte ispatı ve Kabe'yle alakası...
 

Kabe ve Sembol olarak dili, fizikte de yansıyor.


Piyasada bir çok kitap var yok kuantum yok enerji sensin diye YARATILAN EVREN'i putlaştıran bakış açısıyla. Oysa o enerjinin kaynağı bakın asıl nerden geliyor ve neyle alakalı. Lütfen aşağıdaki yazıyı dikkatle okuyun ve videoyuda İngilizce bilmesenizde seyredin.

Son olarak yazmış olduğum kitap "Kabe'nin Hayat Şifreleri Sembollerin Dili" kitabımda zamanla İslam'da Astroloji adlı araştırmalarım beni dört element olan hayatın membağından yani pişmiş çamurdan yaratılma olayı Kabe'nin niçin küp olduğunu ve her köşesinin (DUVAR DEĞİL, DUVAR DİYEN YANILIR.

Duvar esas olsaydı kapı duvarın tam ortsında olurdu Kabe'bin doğu köşesinde değil.) hayatın dört elementini oluşturduğunu bu dört elementin şeytan'ın yanaşmasına engelleyici dört önemli ibadetin konulduğunu ve bu değerler etrafında tavaf yaptığımızı ve bu tavafında Fatiha ve onun ilkelerini belirttiğini özetle söylemiş daha bir çok giz olarak kalmış konuyu açmıştım.

İzlediğim bir video beni hayretler içine düşürdü, zira sonsuz enerjiyi açıklayan bir video bu. Bir deney ve açıklama herşey çok basit açıklanıyor. Bu açıklamada basit bir bilgisayar fanı alınıp içindeki pervane önce sökülüp etrafındaki mıknatıslar alınıp, elektirik kablosu kesilip kare şeklinde (KABE'nin oluşturulduğu şekil) olan çerçevenin etrafında tamda köşelere hafif HİLAL şeklinde bükülmüş ve dışa dönük mıknatıslar yerleştiriliyor, sonunda ne mi oluyor? Hayret verici bir şekilde pervane sonsuza kadar dönec şekle bürünüyor.

Şimdi sıkı durun.

Pervane hangi yönde dönüyor dersiniz?

Saat yönünün tersi yani, elektronun ve dünyanın dönüş yönü.

youtube.com/watch?v=7PDeK6rprA4

Ve

Hacda Kabe'nin etrafında hacıların KABE'nin etrafında dönüş yönü.

Mesaj açık, o dört mıknatıs Müslümana enerji veren dört önemli ibadet. Açıklayalım yeniden.

Hava-Akıl tevazu ve Kelimei tevhit

Toprak-Emek Cömertlik ve ZEKAT

Ateş-Tutkular Öfke ve Şehvet, Tutkuları Tutmak ORUÇ TUTMAK

SU-Geçmişimiz Bir damla meni oluşumuz ve ırkçılığa karşı evrenselleşmek HAC İbadeti.

Tüm bunların ortasında bir defaya mahsus olmayan ve sürekli bir pervanenin dönüşü gibi olan NAMAZ. RUHUNTEMİZLİĞİiçin.

Şimdi o dört mıknatısa iyi bakın lütfen, deneyi iyi inceleyin. Keşke ingilizcede bilseniz açıklamaları daha iyi okurdunuz.

Elektron dönmezse madde olmaz. Dünya dönmezse hayat olmaz. Müslüman Kabe'nin ve onun prensiplerinin etrafında dönmezse o zaman da İSLAM olmaz yani ADALET, HUZUR, BARIŞ olmaz. 

Bu durumda Müslüman neyin etrafında döndüğüne iyi bakmalı.

Hevasının peşinde dönenler, paranın ve çok kazanmanın peşinde dönenler, cinselliğinin kölesi olup kadın peşinde dönenler ve ırkçı ayrımcı kafa yapısıyla atalarının yolunda muhafazakar olup geleneklerin etrafında dönenler. 

Sahi biz kendimize soruyormuyuz "Ben neyi hayatımda merkeze aldım diye? "Fenerbahçeyi, Galatasarayı, Sadece işi mi? Yoksa hovardalıkla kadınlarımı? Yoksa Ayrımcı ideolojimi mi? Hangisi bizim KABEmiz?

Kuran olmazsa insanın Kabesi zaaflarından biridir, bıçağı çalamadığı İsmaillerden biridir. Allah için kurban edemediğimiz İsmail en çok günümüzde PARA  ve KADIN değil mi?

Bu ikisi günümüz insanının etrafında HACISI olduğu unsur. 

Lütfen "Kabe'nin Hayat Şifreleri"ni alıp okuyun, yemin ederim para kazanmak umrumda değil, zengin biri değilim ama inanın orada vermek istediğim mesajlar çok ama çok önemli. 

(Seda Sayan hanım'ın programında yaptığım açıklamalarıda dikkatle izleyin Lütfen)

youtube.com/watch?v=oY2_f98SB_U

Alışılmışın dışında bakmanız için yazdım ve emek harcadım bu esere.

Taklitlerinden sakınınız. Anlattıkları oturmuyor çünkü.

Saygılar

Yasal Uyarı: Kaynak gösterilerek alıntı yapılabilir. Kaynak belirtilmediği takdirde fikrin kendisininmiş gibi sunulmasından dolayı yasal haklarımı saklı tutuyorum.

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..