Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mayıs '11

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Sonsuz zeka

Her düşünce yaratıcıdır. İnsanoğlunun yarattığı her şey düşünce dalgası şeklinde başlar.Öncelikle düşüncelerimizde meydana getirmediğimiz hiçbir şeyi yaratamayız. 

Yaşam biçimimizin yaratıcısı da, baskın duygularımızdır. İnsanın kendi varoluşunu gerçekleştirebilmesi için düşünce yeteneğini tetiklemeyi öğrenmesi gerekir. Peki düşünce yeteneğini nasıl tetikleriz ? Bilinen gerçek şudur ki, düşünce yeteneğini tetikleyen en büyük güç duygu yoğunluğumuzdur. Duyguların şiddeti ve coşkusu arttıkça yeni ve yaratıcı düşünceler üretme enerjisi kazanırız. Çünkü duygular hareket halindeki enerjileridir; çekim gücüne sahiptirler ve düşünce titreşimlerini güçlendirirler. Düşünce titreşimleri güçlendirilir ve yüksek düzeye çıkarılabilirse eğer, zihin kozmik dünyadan gönderilecek( bilinçaltımız vasıtasıyla) düşüncelere ve ilhamlara alıcı hale gelecektir. 

Bildiğiniz gibi, bilinçaltı sınırlı zekayla sonsuz zeka arasındaki bağdır. Sonsuz zeka ise, yaratıcı düşüncelerin ve fikirlerin kaynağıdır. Zihnimiz güçlü bir arzunun duygularıyla uyarılabilirse , sonsuz zeka tarafından gönderilecek kozmik titreşimlere açık hale gelecektir. Bu yüzden bilinçaltının dilini konuşmayı öğrenmek zorundayız. Onun dili, duygulardır. Bilinçaltı mutlak inanç ve duyguyla karışan her türlü düşünceyi alır ve sonsuz zekaya iletir. Sonsuz Zeka hayalinizi gerçekleştirmeniz için üzerinde çalışır ve eylem planı olarak size geri döner. 

Her birimiz ruhsal telsizler gibiyiz. İnsan beyni düşünce titreşimlerinin hem alıcısı hem de yayıncısıdır. Bu yüzden zihnimizde yer alan duyguları ve düşünceleri kontrol etmeyi acil bir şekilde öğrenmemiz gerekir. 

 
Toplam blog
: 42
: 1612
Kayıt tarihi
: 05.04.11
 
 

Uludağ Üni. İktisat Mezunuyum. Muhasebecilik, bankacılık gibi muhtelif mesleklerde çalıştıktan so..