Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Eylül '07

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Sonu iyi biten hikayeler var mı ?

Sonu iyi biten hikayeler var mı ?
 

BEETLE and BAILEY Mort Waker's in kahramanlari her ikisi de asker ve surekli kamptalar. Her Cumartesi gunu gazetede karikaturleri yayinlanir . Bugunku konu ilginc geldi. Belki ulkemizde de taniniyor bu kahramanlar ama elimden geldigince cizdim bir kare.

Gece ay cikmis Beetle arkadasina " Yatma zamani geldi ." der. Arkadasi da, gozluklu olan, uyumak istedigini ama kafasinin bin bir dusunce ile dolu oldugunu soyler . (Sanki beni tanimliyor .) Gecenin sessizliginde hissettigi huzur veren yasamin dunyanin her bir yerinde olmasini diledigini ekler konusmasina. Beetle ne demek istedigini sorar .
Bailey " Eskiden beri Afrika'da suregelen kabile savaslari , Ortadogu ulkelerindeki din konusunda cikan savaslar catismalar, Cin'de insan haklarinin ihlal edilmesi ve Amerika'da siyasal yasamda gorulen skandallar, rusvet vs ..diye konusmasina devam eder ve nedense insanlar birbiri ile iyi gecinmesini ogrenemiyorlar diye sonlar konusmasini .

Beetle, uyku oncesi sonu iyi biten hikayen yok mu senin diye hayiflanir .

Sonu iyi biten hikayeler ancak eski flimlerde, eski hikaye kitaplarinda kaldi. Şu ya da bu şekilde dünyada olup bitenlerden etkileniyoruz.

Çocuklarimiza ve bizden sonrakilere şimdikinden daha sorunlu bir dunya birakmamak dilegiyle .....

 
Toplam blog
: 397
: 1111
Kayıt tarihi
: 16.05.07
 
 

1955 Niğde doğumluyum. Ancak Japonya'ya gelene kadar yaşantımın büyük bir bölümü Ankara'da geçti. Ka..