Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Nisan '20

 
Kategori
Eğitim
 

Soru Seslendirme

Soru Seslendirme. Malum EKPSS ertelendi. Arkadaşlarımız iyi bir hazırlık yaparak eksiklerini tamamlayabilir.

 

Görmeyenlerde kendilerine hizmet veren kütüphanelerden faydalanarak yeni okunmuş hazırlık kitaplarını indirebilirler.

 

Terminolojiyi bilmek. Geçen sene farklı bir kütüphane kurma amacımız vardı. Ama olmadı. Görmeyenlere yönelik bu kadar kütüphane varken neden ayrı bir kütüphane bizimki daha doğrusu fikir babası Lokman Ayva tamamen terminolojiyi bilen okuyucularla Akademik kitaplar oda şöyle İngilizce Arapça kitaplar yâda dini psikoloji felsefe ama bu alanı ve terminolojiyi bilen okuyucularla biz yeterince üzerinde durmadık sponsorda olmayınca iş suya düştü.

 

İhtiyaç devam ediyor. İlahiyat okuyan derslerine ve sınavlarına hazırlanmak için soru okutmak isteyen arkadaşlarımız var. Mevcut kütüphaneler yardımcı oluyor ancak alan bilgisi olmayan kişiler bu eserleri okuyunca bazı sıkıntılar oluyor.

 

Evlere gönüllü olarak sığındığımız bu günlerde İlahiyat öğrencilerimize kitap seslendirebilecek İlahiyat terminolojisine hâkim gönüllüler benimle iletişime geçebilir. Bu okunan eserler okuma kurallarına uygun olarak seslendirilirse kütüphanelerle de paylaşılarak görmeyen öğrencilerin istifadesine sunulur yasal olan yolda budur zaten ilgilenenler benimle iletişime geçsinler. Salih Arıkan, Tel: 0506 514 96 93

 
Toplam blog
: 1156
: 67
Kayıt tarihi
: 17.11.16
 
 

1977 Manisa Akhisar'da doğdum. 1986 İzmir Bornova İzmir Körler Okulu'na başladım. 1997 İzmir Karaba..