Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Kasım '06

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Sorular...

Sorular...
 

" Bakışından süzülen işvene kurban olayım " diyerek mi kur yapardınız sevdiğinize, yoksa " bandıra bandıra ye beni doyamazsın tadıma " diyerek mi?


Sevdiğiniz adamdan alacağınız, bir, tek taş mı daha çok mutlu ederdi sizi, yoksa yastığınıza düşürdüğünüz saç tellerinizi biriktirip bir gül demeti ile birlikte size sunması mı?


Sessiz, sakin, salaş bir kır ya da sahil lokantasında mı yemek yemek isterdiniz onunla, mum ışığında, yoksa bilmem ne club' ta, gözün gözü görmediği, sağ elin sol ele değmediği bir ortamda pop corn yiyip votka-tekila içermiş gibi yapmak mı?


Keşfedilmemiş bir Ege kasabası sahilinin, uçsuz bucaksız maviliğinde, bir akvaryum içine mi dalıvemek olurdu tercihiniz tüm çıplaklığınızla, yoksa Çeşme ya da Bodrum' un trendy bir beach club' ında patates cipsi yiyip, Amerikan birası içip, dans etmek adına, dedemin duvar saati gibi bir sağa bir sola, yapmak mı?


Bir kitabın sayfa aralarını, bir şiirin mısralarını ya da bir şarkının notalarını birlikte içmeye çalıştığınız zamanlar mıydı birbirinize en çok yaklaştığınız, yoksa oturup bilgisayarın başına play station oynadığınız vakitler mi?


Gözlerinin rengi mi önemliydi sizin için sevdiğinizin, yoksa gözlerinin derinliği mi?


Bir şarkıyı dinlerken göz göze gelip ağladığınız oldu mu hiç? Ya da sokaktaki bir kedide O' nu görüp, dalgaların sesinde dinlediğiniz O' nu, bir kadehten içip, kendinizden geçtiğiniz O' nunla.


Parmağına bir toplu iğne battığında ya da grip olup yattığında sızım sızım sızladı mı hiç içiniz? Dualar ettiğiniz oldu mu Tanrı' ya O' nu benden alma diye?


Sevmenin tadına varır gibi olduğunuz ama hep direkten döndüğünüz, doymadığınız, doyamadığınız zamanlarınız oldu mu hiç?


Alıp başınızı gitmeyi düşündünüz mü hiç şehrinizden, peşinden, önünden ve ardından? Sebepsiz, amaçsız, ruhsuz ve nefessiz kaldığınızı hissettiniz mi O'nsuzluklarınızda?


Ellerinizi cebinize sokup, ıslıkla bir şarkı tutturup, avare dolaştığınızda; ayaklarınız sizi hangi iklime yelken açtırırdı diye düşündüğünüz olur mu hiç?


Ya cevaplarınız...

 
Toplam blog
: 898
: 3759
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

İzmir'de yaşıyorum.    Çok uzun yıllar öncesinden başlayıp, hiç ara vermeden bugünlere kada..