Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Efsane FB 1907 Baterist Metin

http://blog.milliyet.com.tr/efsanefb1907

28 Kasım '07

 
Kategori
Futbol
 

Sorun Yok!.. Sadece Kaportayı Çizdirdik!

Sorun Yok!.. Sadece Kaportayı Çizdirdik!
 

Kendi sahasında ve karşılaşmaya pek de ilgi göstermeyen seyircisinin önünde Fenerbahçe' yi yenerek, grup liderliğini sağlama almak amacıyla sahaya çıkan FC Inter, ilk yarıda defansımızı aşmakta bir hayli zorlandığından, fazla gol pozisyonu bulamadı. Inter ilk yarıda en net gol pozisyonunu 14. dakikada yakaladı lakin gole çeviremedi ve ilk yarı golsüz kapandı.

İlk yarı, Inter karşısında fazla etkili olamayan kanaryalar, ikinci yarıya iyi başladıysa da üç gol yiyen taraf oldu. Gerçi, Giuseppe Meazza stadında Inter' i yenmek kolay değildi ve yenilmek sürpriz olmazdı... Fakat kanaryalardaki isteksizlik, mağlubiyetten çok daha fazla canımı sıktı! Çok basit yenilen goller, yapılan hatalar bize yakışmadı. Hele maçın sonlarına doğru, galip edasıyla, maç bir an evvel bitse de kuırtulsak tavırları hiç hoş olmadı. İnşallah bu halimiz bu maçtan öteye gitmez!

Aldığımız bu ilk mağlubiyetle, biz 8 puanda kaldık, Inter ise üst tura çıkmayı, üstelik lider olarak çıkmayı garantiledi. Bizde tur şansımızı Kadıköy' de oynanacak CSKA maçına erteledik. Eminim kanaryalar bu son maça, Inter maçındaki miskinlikten sıyrılıp çıkacaklar ve hakkımız olan tur vizesini alacaklardır.

Bu arada, alkışı hak eden kanaryalarda yok değil tabii... Giuseppe Meazza stadında trübün desteğini en mükemmel şekilde veren, yaklaşık 5000 sarı lacivertli taraftara yakışır, alkışın en tempolusu.

Fenerbahçe' li taraftarların, Milan diye tezahürat yaparak, Inter' li taraftarları kızdırmaları ise hayli ilginçti.

Şimdi 12 Aralık tarihini beklemek durumundayız...

Biz Kadıköy' de, hiç bir şansı kalmamış CSKA ile oynarken, PSV' de kendi sahasında Inter' le maç yapacak...

Peki turu geçmek için gereken şartlar nedir?

* Biz galip geldikten sonra, PSV - Inter maçının sonucu ne olursa olsun fark yapmaz, turu biz geçeriz...

* Biz CSKA ile berabere kalırsak, PSV' de Inter' e karşı beraberlikten öte gidemezse, turu yine biz geçeriz...

* Biz CSKA' ya mağlup olursak, PSV' de Inter' e karşı yine beraberlikten öte gidemezse, ikili averaj sayesinde, yine turu biz geçeriz...

Düşüncesi bile acı ve olmaması dileğiyle... Eğer kanaryalar CSKA' ya puan kaybederse ve PSV' de Inter' i yenerse, turu PSV geçer.

Ben biliyorum ki, ilk dört maçta fırtına gibi esen Fenerbahçe, son maçta Kadıköy' de olacak ve turu önüne katıp getirecektir.

 
Toplam blog
: 1907
: 3759
Kayıt tarihi
: 28.07.07
 
 

03 Şubat 1967 İstanbul doğumlu, romantik bir müzisyenim işte... Müzik, bateri, spor, Fenerbahçe, ..