Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Haziran '11

 
Kategori
TV Programları
 

Sörvayvır Nihat neden kaybetti?

Sörvayvır Nihat neden kaybetti?
 

Survivor


Aylardır Nihat Doğan, 'Nihat Doğan Realitesi' cümlesini ağzından aşağı düşürmüyordu. Belli ki bu realiteyi içine fazla sindiren olmamış. 

Öncelikle şunu söylemeliyim ki SMS' ler Survivor'ın heyacanını azalttı. Eğer geçen seneki kurallar geçerli olsaydı , Vedat Gökhan ya da Tefik'ten biri finalde olabilirdi. Tabi, geçen sene oylama Acun'un işine gelmedi. Çünkü , geçen seneki kurallara göre Nİhat veya Taner adaya erken veda edebilirdi; bu da reyting kabı demekti. 

Nihat Doğan bize , bir yarışmanın nasıl kendi elinle verilebileceğini gösterdi. Sürekli Derya'nın mesleği olan yüzücülükle dalga geçti ve onun yüzücülüğünü sorguladı. Bu konuda hassas olan Derya da, ne kadar sinirlense de yine sabırlı olmaya çalıştı; bunu da başardı. Aslında rakibine cevap vermeyerek veya sakin bir şekilde cevap vererek yarışmanın galibi oldu. 'Yüzme Futbola veya Basketbola benzemez ben dereceyi yaparsam Federasyon önümde duramaz ' diyerek hem sporu anlattı, hem de Nihat'ın dediklerinin bir yalan olduğunu ortaya çıkardı. Acaba Derya'nın içinden şunları demek geçti mi? Sen ne zaman meşhur oldun Nihat? Senin adını ilk kimle duyduk? Son albümün kaç sattı? Veliaht meselesi gibi sorular sormak istedi mi? Pek sanmıyorum. Zaten bunları deseydi oylar birden Nihat'a dönerdi. Derya bilererek veya bilmeyerek doğruyu yaptı. 

En büyük fiyasko, Nihat'ın ödülle ne yapacağını anlatırken ortaya çıktı. Yarışmadan önce ünlüler ile bir anlaşma yapılmış. Eğer bir ünlü yarışmayı kazanırsa, paranın yarısıyla okul yaptıracakmış. Yani bu Nihat'ın vaati değil, yerine getirmeyi taahhüt ettiği bir anlaşmadır. Her ünlü bunu kabul etmiş. Peki bunu Nihat Doğan neden söyledi? Kimsenin onu bozmayacağını sandı fakat Acun bunun bir anlaşma oduğunu belirterek, bir anlamda, kimse farketmese de Nihat'ı yerin dibine sokan hamleyi yaptı. 

Sonuç olarak Survivor'ı Derya kazandı. Nihat sürekli şunu söyledi: ''Ben yendim onu fakat SMS te yenildim'. SMS'in mantıksız olduğunu, yarışmayı kendisinin kazanması gerektiğini vurgulamak istedi. Bence finale kalanlar arasında 2 yarışma yapılmalıydı. Başta dediğim gibi Survivor'ın bu kuralı yarışmanın heyacanını azalttı. 

Yarışmayı kazanan Nihat olsaydı Nihat neler yapacaktı ve neler söyleyecekti? Ne şovlar yapacaktı? Aslında en çok merak ettiğim konu budur. Bunu tahmin etsem de hiçbir zaman tam olarak bilemeyeceğim. Son olarak, Derya Büyükuncu'yu birinciliğinden ötürü kutluyorum.  

 
Toplam blog
: 10
: 1059
Kayıt tarihi
: 17.06.11
 
 

Öğrenciyim. Hala okumaktayım. ..