Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Şubat '16

 
Kategori
Mizah
 

Sosyetik ve Manyetik Haberler

Sosyetik ve Manyetik Haberler
 

X Ünlü hayali ihracatçılarımızdan Ali Utanmaz, dün gece arkadaşlarıyla birlikte Şakrak tavernada kurtlarını döktü. Bir süredir seviyeli beraberlik yaşadığı manken Ebru Uslu ile sabaha kadar eğlenen Utanmaz, su gibi para harcadığı halde, niye vergi vermediği sorulunca, “Böyle sakıncalı sorular sormayın bana, şekerim. Harcarım tabii. Paralar sizden çıkmıyor ya! Bana yeteri kadar para bıraktı rahmetli pederim. Kendinizi harcatmadan çekip gidin. Kafamı kızdırmayın ha, hepinizi korumalarıma havale ederim” dedi.

Ebru Uslu ise, vücudunu göstererek, “Hepsi de Allah vergisi. Hiç estetik yaptırmadım vallahi, dermişim” diye soslu bir yanıt verdi. Göz kırparak çıngıraklı bir kahkaha attı. Attığı kahkahayı tinerci çocuklar kapıştı. Ali beyle sevgilisi de arabalarına binip oradan uzaklaştı.

X Sosyetenin şen dulu, iadeli taahhütlü pulu Şükriye Şakıyan bir estetik ameliyat daha oldu ve burnunu üç milimetre yukarı kaldırttı. Bir süre sonra gene dostunun, pardon, bıçağın altına yatacak olan dilberimizin kalçasındaki yağları aldıracağı ve yoksullara dağıtacağı söyleniyor. Şen dulumuza geçmiş olsun der, yağ almak isteyenlerin şimdiden kuyruğa girmelerini duyururuz. Böyle hayırseverler oldukça daha ne yoksullar doyururuz.

X Fabrikatör Vehbi beyin sayın eşleri Refika Silikon, bu yıl leyleği havada görmüşe benziyor. Avrupa’ya gidip giysilerini yeniledikten sonra, bir tatlı huzur almak için Havai’ye uçan hanımefendi, şimdi de bacağındaki sivilceyi tedavi ettirmek amacıyla İsviçre’ye uzanacakmış. Laf aramızda, orada yeni bir aşka yelken açacağı, sevgilisinin paralarını afiyetle yedikten sonra kaçacağı söyleniyor. Bu hormonlu yolculuk hakkında fikrini sorduğumuz Fabrikatör Vehbi Silikon, bu dedikodulara güldüğünü, karısından emin olduğunu söyledi.             Ama duyduğumuza göre, yeni metresiyle olan ilişkisini duymasın diye, karısını bu seyahatlere gönderen Vehbi Silikon beymiş. Ah vah edenlere bıyık altından gülmekteymiş.

            Alan razı satan razı, işte böyle laf salatalarıyla, oyalar, yolarlar kümesteki kazı.

            Erhan Tığlı

            *********

 
Toplam blog
: 776
: 600
Kayıt tarihi
: 13.10.06
 
 

Emekli edebiyat öğretmeniyim. Yazı ve şiirlerim çeşitli gazete ve dergilerde çıkmaktadır. 20 kita..