Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Nisan '13

 
Kategori
Güncel
 

Soykırım masalı ve küresel Ermeni saldırısı

Soykırım masalı ve küresel Ermeni saldırısı
 

SÖZDE SOYKIRIM ANITI ÖNÜNDE BAYRAĞIMIZI ÇİĞNEDİLER..


Her yılın nisan aylarında bir düğmeye basılmış gibi dünya çapında azgınlaşan soykırımcı Ermeni saldırıları giderek gemi azıya alacak gibi..Hele hele sözde soykırımın 100.yılı dedikleri 2015'te daha önce görmediğimiz şeylerle karşılaşabileceğiz.. Artık işi soykırım masalını Türkiye'ye kabul ettirme ve özür diletme fazından çıkarıp tazminat ödetme ve toprak koparmaya kadar görürecekler.

Akıl almaz finans kaynaklarıyla beslenen ve hiç tartışmasız dünyanın en büyük mafya teşkilatı olan  " sözde soykırımcı Ermeni diyasporası" ellerini ovuşturarak , ağızlarından salyalar akıta akıta Türkiye'den koparacakları milyarlarca dolar paranın peşindeler. Hele bir de toprak koparıp, anavatanları Ermenistan'a kattılar mı değmeyin keyiflerine..Emellerine ulaşmak için yapmayacakları şey yok...Bunun bir örneğini Fransa'da düşünceyi  bile suç saydırmalarında gördük. Belkide çok yakın bir zamanda Türkiye' deki beyanlarımızı bile suç saydırıp Avrupa'ya gidince tutuklatacaklar.

Bu arada siber alemde de müthiş bir propaganda atağı içindeler. Google'a rastgele bir " Armenian Jenoside" yazın karşınıza milyonlarca sayfa çıkacaktır.

Bu arada biz ne yapıyoruz? Sanki bu küresel saldırıya karşı gardımız düşmüş, teslim olmuş gibiyiz. Çok satan bazı gazetelerimiz sayfalarını yerli soykırımcılara ve hatta diyaspora sözcülerine açmış durumda.Bu gazetelerden birinin Osmanlı geçmişimizle övünmesi  ve buna karşılık o Osmanlı'yı soykırım yapmakla suçlayanlara sayfa açması nasıl izah edilebilir bilmiyorum.

Bu arada bu ülkede siyaset yapan BDP'ye de  ne demeli?Sözcüleri şimdiden soykırımcı kesilmişler. Halbuki küresel  Ermeni saldırıları başarıya ulaşıp da o topraklar elden giderse kendilerine oy veren bölge halkını kan ve ateşe boğmayacaklarmış gibi.

Siber ortamdaki Ermeni hegemonyasını kırmak için ne yazık ki parmağını kıpırdatan yok. Anlı- şanlı üniversitelerimiz, ana dili gibi İngilizce bilen aydınlarımız nerede? Neden bu küresel saldırıya karşı sus- pussunuz? Kelemleriniz pas mı tuttu?

2013 yazı çok sıcak olacak diyorlar. Bu gidişle 2015 Nisanı bile cehenneme dönecek galiba?

 
Toplam blog
: 343
: 446
Kayıt tarihi
: 19.02.11
 
 

Marmara Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi mezunuyum. Teknoloji Yönetimi dalında mast..