Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Haziran '16

 
Kategori
Güncel
 

Söylendiği gibi PKK’nın arkasında 20 tane ülke varsa biz PKK ile değil başka bir güçle savaşıyoruz

Söylendiği gibi PKK’nın arkasında 20 tane ülke varsa biz PKK ile değil başka bir güçle savaşıyoruz
 

İddia yıllardır bitirilemeyen terörün de açıklaması gibi. Yalnız PKK’nın elindeki silahların bazı ülkelere ait olması iddiayı doğrulamaz, bunun dışında deliller bulunmalı. Zira malum, silah ticareti yasal ve aracılar vasıtasıyla yapılıyor. Üstelik biz de oradan buradan silah alıyoruz.

Bir örgütün arkasında 20 tane ülkenin olması nasıl bir şey? Asıl soru bu 20 ülke kim? Daha da önemlisi terörist bir örgütü neden destekliyorlar? Biz onlara ne yaptık ki bize bu düşmanlığı yapıyorlar. Ancak başta da söylediğimiz gibi PKK’nın elindeki silahlara bakarak böyle bir iddiada bulunmak doğru değil. Rus malı, Amerikan yapımıdır ama kim bilir nereden aldı? Ha dostumuz olan ülkeler veriyor derseniz iş değişir, dostunuz olan ülke savaştığınız örgüte silah veremez.

Bu iddialar dile getiriliyorsa ve elinde de delilin varsa çıkıp söyleyeceksin. Bazı ülkelerin PKK’yı desteklediğini söylüyorsun, istihbarat araştırması yaptın mı?  Neden yapmadın? Çok ciddi bir iddia bu. 50 bine yakın insan ölmüş. Kimmiş bu ülkeler? Neden destekliyorlarmış? PKK 30 bin militanını kaybetmiş hala direniyor. Yani bir yerlerden destek aldığı belli.

Türkiye’nin asıl çözmesi gereken bu. PKK bir yerlerden destek alıyor, yalnız bu 20 tane ülke meselesi konuyu tamamen başka bir mecraya çeker. Dost mu düşman mı oldukları belli olmayan bazı ülkeler terörü başımıza mı sardılar yoksa? Hem insanlarımız merak ediyor, kim bu ülkeler? Bırakın dostluk ilişkilerini ticari kaygıları falan, dünyaları kaybetmişiz zaten.

Başımızdaki zat herkese her şeyi söylüyor, çıksın PKK’yı destekleyenleri de açıklasın. Durum ortaya çıksın ki biz de önümüze bakalım.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..