Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ocak '12

 
Kategori
Sinema
 

Soysuzlar Çetesi

Soysuzlar Çetesi
 

Film   : Soysuzlar Çetesi

Tür     : Yok

Puan : 10 üzerinden 0

Bu filmle ilgili söylenebilecek çok birşey yok. Yapılan bir ödeme karşılığında çekilmiş ısmarlama ve reklam amaçlı saçma sapan bir film.

Bu denli gereksiz bir filmin ilgi çekmesi ve verilmek istenen mesajın algılanması için o kadar çok para harcanımş ki hiçbir konusu olmamasına rağmen filmi Brad Pitt gibi bir artistle de süsleyip reklamını yapmayı başarmışlar.

Quentin Tarantino'nun Kill Bill ile yaptığı şiddet şovunun etkisinde kalan yatırımcıların kafalarındaki vahşet duygularını beyaz perdeye dökmesi için görevlendirdiği yönetmenimiz gereği kadar dangalakça bir film çekmeyi başarmış.


Hollywood yapımı pek çok filmde sürekli açık ve gizli hristiyanlık propagandası yapıldığına şahit olursunuz. O filmlerin aynısının  Yahudi versiyonu olarak da bu film çekilmiş.

Aranızda İzlemeyen varsa izlemek için zamanını harcamasın tamamen zırvalanmış, manasız derecede yüksek dozda şiddet içeren ve baştan aşağı yahudi propagandası yapan dandik bir film. Filmi izleme hatasına düşeceklere şimdiden kolay gelsin.

 
Toplam blog
: 352
: 2915
Kayıt tarihi
: 05.06.10
 
 

Jack Amca, düşünsel dünyasındaki gelişmeleri dışa vurmak niyetiyle başladığı yazı yazma sevdasına..