Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Şubat '17

 
Kategori
İlişkiler
 

Soyunmak cinsel bir eylem, elbiseyi çıkarmak değil

Soyunmak cinsel bir eylem, elbiseyi çıkarmak değil
 

Zaten elbiseyi çıkarmak olsaydı her gün her gün akşam sabah sıkıcı olurdu; işin cinsellik yönü var da katlanıyoruz. Geçen gün boğazı dar kazağı çıkarırken boğuluyordum az kalsın!

Cinsellik yönü dedimse her soyunan için değil tabi, amucam Abuzittin soyunmasa daha iyi!

Daha çok sizin kendinizin değil başkasının soyunması… Az biraz sapık, çok meraklıyımdır böyle şeylere; duvara tırmanma becerim olsaydı röntgenci olurdum! Lakin normalde görmeyen gözler anahtar deliğinden nasıl görecek!

Erkekler izlemek, kadınlar izlenmek isterler denilir ama tersi de doğrudur. Soyunmak-giyinmek cinsel bir varlık olduğunu algılayamayan kimseler için anlamsızdır, bu nedenle de zaten yüktür.

Kendisini çok özel gören, vücuduna hayran kadın ve erkekler soyunmaktan ve giyinmekten keyif alırlar. Zaten bu işin sıkıcılığı böyle ortadan kalkar.

Giyinmekten çok soyunmanın popüler olması normal; çünkü birinde hazinenin kapısını açıyor diğerinde kilitliyorsun.

İnsanların soyunması onlar kadar başkalarının da ilgisini çeker. Çıplak kadına ya da erkeğe itiraz edeni görmedim; herkes biraz röntgencidir, başkalarının vücudunu merak eder.

Soyunma ve giyinmenin gizli olması merakı daha çok artırır. Bir de giyinme, soyunmuş biri giyineceği için merak uyandırır. Yoksa ben giyinen insanı sevmem, soyunan daha çok hoşuma gider!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..