Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Haziran '14

 
Kategori
Basketbol
 

Söz ağızdan bir defa çıkar

Lafı uzatmaya gerek yok. Zaten ağzı olan konuşmakta, interneti olan yazmakta gerekli ya da gereksiz. Alınan kararın doğruluğu yanlışlığı tartışılmasına tartışılır da.. Kendi "cemaatine" "artislik" taslamak için, mikrofonu eline alıp "paralel"lerden söz etmeleri, sanki doğru bir karar alınmış izlenimi doğuruyor. 

 

Sözün özü:

 

Alınan kararı beğenirsiniz ya da beğenmezseiniz.. Ama altında başka niyetler ararsanız "adam olana" sorarlar.. Senin başkanın olacak "hükümlü", her sene "havuzdan çıkar denize girerim", "ligden çekilirim", "genç takımla çıkarım" martavalları okurken "başka" olan niyetleri neydi? Camiasına bişeyleri "yutturmak" için bunları söylediyse sizlere neyi yutturdu? Yok amacı sizlere yutturmak değil de başka kazançlar elde etmek ise ne kazandı? Şam"piyon"luk mu? 

Söz ağızdan bir defa çıkar. Adam olan da sözünün arkasında durur. Siz yıllardır masal kabadayılarına alıştığınız için unutmuşsunuz.. Söz doğrudur yanlıştır orası başka! Ama ağızdan çıktı mı geri dönülmez, tükürük yalanmaz, gereği yapılır. 

Bilmiyorsanız öğrenin.

 
Toplam blog
: 93
: 585
Kayıt tarihi
: 27.01.09
 
 

Elektronik ve haberleşme mühendisiyim. Galatasaray taraftarı; evli; 1 erkek çocuk babasıyım. ..