Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ocak '14

 
Kategori
Futbol
 

Söz savunmanın! Fenerbahçe 2 Konyaspor 1, puan farkı 10 oldu...

Söz savunmanın! Fenerbahçe 2 Konyaspor 1, puan farkı 10 oldu...
 

Evet, söz savunmanın…

Sanık bu savunmayı Ergenekon, Balyoz, Odatv. Şike davalarıyla ilgili savunma sanmayın…

Hele hele Aziz Yıldırım’ın Avrupa’dan apar topar hapse girmek için döndükten sonra yaptığı, sözde savunma konuşması hiç sanmayın…

Bu, Fenerbahçe - Konyaspor maçında atılan gollerle ilgili…

Fenerbahçe-Konyaspor maçında, Fenerbahçe’nin ünlü golcüleri maalesef çok beceriksizce davrandı ve onların yerine savunmadan kopup gelen Bruno Alves ve Egemen Korkmaz, korkusuzca ileri çıkıp, “Açıldığı gibi kapanır” diyenlere inat, “Nasıl açıldıysa daha da açılır” cevabını verdiler.

Gelelim maça:

Fenerbahçe yenik duruma düştüğü maçta, ilk yarının sonlarında beraberliği Bruno Alves ile yakaladı. Ve maçın sonlarına doğru(80. Dakikada)bir taç atışı için ileri çıkan savunma oyuncusu Egemen Korkmaz’ın ayağından galibiyet golünü atarak, puan farkını 10’a çıkardı.

Fenerbahçe’nin böylesi zorlu bir maçtan 3 puanla ayrılabileceğini düşünmüyordum. Çünkü geçen hafta içinde Şike Davasının karara bağlanıp, Aziz Yıldırım’ın yurt dışından korkusuzca yurda dönmesiyle, futbolcuların duygusal anlar yaşadığını gördük. Takım olarak havalimanında Aziz Yıldırım’ı karşılamalarının performanslarını düşüreceğini düşündüm. Ne de olsa serde insanlık var.

Galatasaray-Fenerbahçe maçı ligin hangi haftasında?

28. hafta da…

Fenerbahçe o zamana kadar aradaki puan farkını15’e çıkartabilir mi?

Eğer aradaki puan farkı 15’e çıkarsa, Arenada alınacak bir galibiyetle ligin bitimine 6 hafta kala şampiyonluk turu atabilir. O zaman da Galatasaray şike yaptılar diye Avrupa’ya şikâyet eder mi?

Sözün özü Fenerbahçe aldı başını gidiyor…

 

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..