Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ekim '10

 
Kategori
Güncel
 

Sözde şov yapan yargı üyeleri ve esas şovmenler

Sözde şov yapan yargı üyeleri ve esas şovmenler
 

Şovmenlik ve Politika Şovmenleri

HSYK üyelerinin haklı bir şekilde istifasından sonra Başbakan kurul üyelerini şovmenlikle ve geç kalmış bir istifa ile suçladı. Şovmenlik ve hatiplik mesleğini Erbakan'dan öğrenen ve günümüzün en iyi şovmenlerini (bıyık altından sırıtarak gülme ve hiç kimseyi kafaya takmayanlar, başka partiden devşirmeler, timsah gözyaşı temsilcileri, Amerika'dan ithal olanlar ve her fırsatta Amerika lehine çalışanlar, bugün böyle konuşup yarın farklı bir polemik yaratanlar ve söylediklerinin arkasında durmayıp gündem üzerlerine yüründüğünde topu başkasına atanlar yani politik ayak oyunlarını çok iyi yapanlar, söyledikleri sözde gaflarla özde ise dervişin fikri ve zikri meselesi şeklindeki söylemlerle bir anda gündemi değiştirenler ve sonra görevlerini yapmanın heyecanıyla yok olup gidenler, okyanus ötesine bağlı olanlar ve okyanus ötesine bağlanmak isteyenler, uzun etek isteyip evde kısa etek giydirenler, GDO'lu domatesle ilgili söyledikleri komik olarak algılanan ama türbanla ilgili sözleri ciddiye alınanlar ve hepsinden önemlisi de tüm bu olanları büyük bir hayranlıkla, sessizlikle, memnuniyetle ve yeri geldiğinde kraldan kralcı bir şekilde izleyenler) bünyesinde barındıran bir zihniyet yargının kalbindeki insanları şov yapmakla suçlayabiliyor.

Askerlikle ilgili çalışma yapılsın derler sonra işler istedikleri gibi olmadığında neden askeriye böyle bir çalışma yapıyor ki diye sitem ederler.

Türban kavramını ülkenin gündemine sokarlar sonra türbanı analarımızın masum bir şekilde başlarına örttükleri yazma ile harmanlayıp her yerde türban serbest olsun, 18 yaşındaki kızların nasıl giyineceğini sormak onların kişilik haklarına hakaret derler ama saçı açık bir kızı saçlarından tutup caddede sürüklerler ona hiç ses çıkarmazlar sadece ufak bir haber olarak geçip giderler.

Mangalda kürek bırakmayan sanatçılar (!) vardır insanlar bu sanatçıların yaptığını severek izlerler ama bir sabah kalktıklarında bakarlar ki yıllardır sanatçı dedikleri kimsecikler balonmuş ve birden patlayıvermiş görürler.

Askeriyeyi değiştirirler, yargıyı değiştirirler, bütün internet sitelerini kapatırlar sonra da derin demokrasiden bahsederler.

Memleketimin güzel insanları uyanın

Şovun birinci bölümü 12 Eylül'de bitti ve kaybedildi, şovun 2011'de ikinci bölümünü kaybetmemek için şovmenin görünürde gözüken sözlerini iyi dinleyin ve özde yapmak istediklerini gözden kaçırmayın. Şov bittiğinde herşey geride kalmış olacak.

Show must not go (Şov Devam Etmemeli)

 
Toplam blog
: 537
: 1884
Kayıt tarihi
: 10.06.10
 
 

Gündemi ve olayları yakından takip etmeye çalışıyorum. Sinema, kitaplar, spor, doğa, siyaset, miz..