Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Temmuz '15

 
Kategori
Futbol
 

Sözüm hepinize. Herkes haddini bilecek

Sözüm hepinize. Herkes haddini bilecek
 

Fenerbahçe camiasının bu medyadan çektiği nedir adamlar resmen kuşanıp saldırmaya başladılar Fenerbahçe'ye. Gören de bir şey yapıyorlar zannediyorlar. Oyuncu transfer edersin bir ton eleştiri  yağar. Anlaştığı oyuncu gelmesin diye ellerinden geleni yaparlar. Senin görevin birilerine çığırtkanlık yapmak değil.

Medya, halka spor haberi vermek, insanları aydınlatmak için kurulmuş bir kurumdur. Sizin gibi birilerine yaranmak, meyve veren ağacı taşlamak için değil. Fenerbahçe son yıllarda Avrupa kupalarına katılmıyor. Kendine takım diyen diğer spor kulüpleri ne yaptılar? Ortada ne var? Hiç bir şey. Koca bir sıfır. Hele Trabzonspor tam bir fiyasko. Avrupa kupalarından 3 kere elenerek bir rekor kırdı. Hala olamadığı şampiyonluğun peşinde. Belki ayak oyunlarıyla bir şampiyonluk kapar mıyım, diye düşünüyor. Ama adama öyle bedavadan şampiyonluk vermiyorlar. O şampiyonluğu kazanmak için daha çok ekmek yemen lazım.  Fenerbahçe bir cumhuriyettir. Onun tırnağı olamazsınız. Bu kıskançlık sizi öldürse de bir şey yapamazsınız. Kıskançlığınızdan yapılan transferleri alkışlayamazsınız ancak uzaktan izlersiniz tırnaklarınızı yiyerek.

Haber yapmaya gelince koşa koşa Fenerbahçe haberi yapan sayın medya bizim başarılarımız sizi ilgilendirmez. Siz gidin yalakalık yaptığınız kulüplerin haberleriyle idare edin.

Bu sene gümbür gümbür geliyoruz. Aklı olan önümüzde durmaz yoksa silindir gibi ezilir geçilirsiniz.

Bir de en çok Beşiktaş'a gülüyorum. Adamların yemek yemeye paraları yok kalkmışlar İngiltere'den Fenerbahçe'nin aldığı oyuncuyu almaya kalkıyorlar. Ey Beşiktaş sen önce aç karnını doyur. Sen kim Fenerbahçe ile aşık atmak kim. Ama tabi bunlar olmazsa biz nasıl güleceğiz.

Fenerbahçe düşmanı olan medya ve diğer spor kulüpleri alkışlamanıza gerek yok diz çökün yeter. 

 
Toplam blog
: 110
: 706
Kayıt tarihi
: 27.02.10
 
 

Gülhane Askeri Tıp Akademisinden Bilgisayar Operatörü olarak çalışıp emekli oldum. Evli ve 2 çocu..