Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ocak '11

 
Kategori
Sinema
 

Spartacus müdavimleri çok üzülecek

Spartacus müdavimleri çok üzülecek
 

Spartacus-Gods Of The Arena


Spartacus’ün yeni sezonu ne zaman başlıyacağı ile ilgili araştırmalar yapıyordum. Öğrendiğime göre dizinin başrol oyuncusu Andy Whitfield‘in kansere yakalanmış. Bundan kısa bir süre sonra dizi yapımcıları da Whitfield iyileşip diziye dönene kadar bölüm ile ilgili sezon öncesini anlatan altı bölümlük ‘prequel’ ön seri çekeceklerini açıklamışlardı. Ancak açıklamalara göre yeni sezonda Spartacus‘ü Liam McIntyre‘in oynayacağı kesinleşmiş. Bu benim gibi Spartacus rolünde Whitfield‘e alışmışlar için hayal kırıklığı yaratsa da en az onun kadar iyi olacağı kanısındayım (en azından iyi niyetimi korumak istiyorum). 

Bahsi geçen bu altı bölümlük sezonun adı Gods Of The Arena 21 Ocak‘ta başlıyor . Batiatus’un henüz başına geçmediği okulun Spartacus zamanındaki şanına kavuşmasından önceki dönemleri, Crixus nasıl şampiyon olduğunu konu alacak. İlk 3 bölümü de çekilmiş bile.. 

Bakalım Andy Whitfield’in yokluğunda ön seri olan Gods Of The Arena hem de Liam McIntyre, izleyicilerden tam not alıp sınıfı geçebilecek mi? 

Spartacus efsanesi, yeniden doğuşu ve Roma İmparatorluğu’na direnişin adı olarak anılıyor. Ön seri olan Gods Of The Arena‘yı izleyicileri soğutmamak adına deyim yerindeyse ‘ağıza bal çalma’ olarak vizyona girecek. Umarım Andy Whitfield‘e bu süre zarfında sağlığına kavuşur ve yeni sezona Onunla Spartacus‘e kaldığı yerden devam ederiz. 

 
Toplam blog
: 5
: 2194
Kayıt tarihi
: 16.01.11
 
 

1981 Sakarya doğumlu. İlkokul yıllarında karakalem ile başlayan görsel merakı, 2001 yılında Photo..