Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Mart '12

 
Kategori
Yeni Ürünler
 

Spider Podium nedir ?

Spider Podium nedir ?
 

Spider Podium


Bu senenin modalarından biri de tablet bilgisayar kullanımı oldu. Hemen hemen bir çok kişide tablet var. Hatta Milli Eğitim bazı okullarda eğitimi bu tabletler üzerinden yapmaya başladı ve bu uygulama bir kaç sene sonra tüm okullarda olacak.

Tablet bilgisayar, cep telefonundaki internetten daha hızlı ve nerdeyse netbook'a yakın bir performansı var. Bu durum da insanları tablet kullanmaya teşvik ediyor. Hem moda olması hem de kullanışlı ve hızlı olması da tablet bilgisayarın kullanımını arttırdı. Arkadaşlarımın çoğunda ve çevrede bir çok kişinin elinde tablet bilgisayarlar ve İphone telefonlar var.

Tabi tablet bilgisayar boyut olarak büyük olduğu için pek kullanışlı değil. Ya eliniz de ya da dizinizin üzerinde veya bir masada kullanabiliyor. Masada kullanımı zor diyebilirim. Çünkü tablet bilgisayar düz bir yapıya sahip. Ekranı net görebilmek için dik durmak gerekiyor. Sürekli diz üzerinde veya el ile tutmak da ayrı bir eziyet. Ancak geçenlerde bir cafede tablet kullanan birisinin değişik bir ürün yardımı ile tableti kullanışlı bir hale getirdiği gördüm. Merak ettim ve gidip sordum, rahatsız etmek istemem ama şu tabletin altındaki nedir ?

Dikkatli bakıldığı zaman kullanılan aparak şekil olarak örümceğe benziyor. Tablet ve İphone kullananlar için üretilmiş bu aparatlar. Zaten ismi de örümcek aparatı. Tableti kullanımı oldukça kolay bir hale getirmiş. Eğer tablet kullanan varsa tavsiye ederim.

 
Toplam blog
: 77
: 1884
Kayıt tarihi
: 23.01.12
 
 

Kendimi anlatmayı pek sevmem. Çünkü insanın kendinden bahsetmesi siyasetçi olmak ya da siyaset ko..