Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Elektronik ve haberleşme mühendisiyim. Galatasaray taraftarı; evli; 1 erkek çocuk babasıyım.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Kaleci Volkan'a linç girişimi üzerine Fenerbahçe'nin yaptığı açıklama...

Sizinle anlaşamadığımız nokta tam da burası. Ben meloyu melek yapanlardan değilim. Aynı zamanda sizin gibi olgun bir beyefendiden de volkan için aynı tavrı beklerdim. Çünkü bunların ikisi de hırsız. birini masum gösterip birini idama göndermek akıl karı değil. Bu tür konularda milliyetçiliği bırakmamız gerekiyor. Takım milliyetçiliğinden bahsediyorum. Volkan ve Emre keşke milli takıma gitmeseler gerçekten. Siz de ben de biliyoruz ki; Melo, ne performans gösterirse göstersin, ahlak bakımından Türkiyedeki amatör bir kulübün formasına bile layık değildir. Ama sırf Türk değil diye, sırf Galatasaraylı diye de Melonun bu yaptıklarını rahatça eleştirirken volkana sütten çıkmış ak kaşık muamelesi yapmak, onu eleştirmekten kaçınmak da nahoş kaçıyor. Hep söylerim.. Kişiler geçici renkler kalıcıdır. Bu ahlaksızların "geçicilik" süresinin de bir an önce bitmesini diliyorum..

04 Eylül 2014 08:52
Kaleci Volkan'a linç girişimi üzerine Fenerbahçe'nin yaptığı açıklama...

Allah'a çok şükür ki haklı olan bir tek ben değilim. Benim gibi düşünen binlerce insan var her renkten. Olaylara "taraflı" bakmak; renginizin her şeyini kabullenmek olmamalı. Elbette taraf olarak bakın ama; doğruya doğru diyebildiğiniz gibi yanlışa yanlış diyebilmenizi de temenni ediyorum.

01 Eylül 2014 16:49
Kaleci Volkan'a linç girişimi üzerine Fenerbahçe'nin yaptığı açıklama...

Kapasite bu kadar işte. Yazık.. Buldunuz boş meydanı sallayın.. Siz volkanı aklayıp paklayın, ötekisi kalksın meloyu aklayıp paklasın.. Bu kavga bu dövüş sürüp gitsin.. Sonra da "bundan iyi cevap olmaz". Bravo size.. Kendinize yakışanı yapmaya devam edin. Başkası yapınca tu-kaka; sizinki yapınca "haketti" öylemi? Bir de ergen lise çetesi lideri ağzıyla yapılmış açıklamaya "bundan güzel cevap olmaz". Vallahi bence de olmaz..

27 Ağustos 2014 16:29
 
Toplam blog
: 93
: 585
Kayıt tarihi
: 27.01.09