Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Mart '08

 
Kategori
Hentbol
 

Spor ve bir sporcu profili

Spor ve bir sporcu profili
 

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Zonguldak'ta düzenlenen B katagorisi Hentbol Grup Birinciliği müsabakaları 28/02/2008 Cuma günü sona erdi.

- Bu grupta yer alan üniversiteler. Kocaeli Üniversitesi, Yeditepe Üni., Hava Harp Okulu, Deniz Harp Okulu Bahçeşehir Üni. ve Zonguldak ( Karaelmas Üni.)

- Beş gün süren müsabakalar neticesinde gruptan çıkmayı başaran Yeditepe ve Kocaeli Üniversitesi hentbol
takımları, Nevşehir'de yapılacak olan Play Of müsabakalarına katılma hakkını elde ettiler.

- ATATÜRK'ÜN söylediği " BEN SPORCUNUN, ZEKİ, ÇEVİK ve AYNI ZAMANDA AHLAKLISINI SEVERİM" sözünü küçük yaşlardan itibaren kendisine örnek alan oğlum Kutay, hentbol sporu ile okulunu birlikte yürüttü.

- Bu yılda Kocaeli Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği bölümüne girdi. Dolayısiyle Üni. Hentbol takımında yer aldı. Uzun yıllar playof a kalamıyan takımı, bu yıl göstermiş oldukları performansla gruptan çıkardılar.

- Hocaları ve antrönörleri tarafından tebrik edildiler.

Kutay,

- Hentbol'e İlkokul sıralarında gönül vermiş, antremanlarını, maçlarını aksatmamıştır. Minikler katagorisinde başladığı bu spora, Beşiktaş- İstanbulspor- Kuştepe- Atacan Koleji gibi klüplerde devam etmiştir.

- Sporu ve okulu birlikte severek ve zevkle yürütmüştür. Başarılardan dolayı 25 ten fazla madalya, şilt, takdir belgeleri almıştır.

- Turnuvalardan dolayı, birçok kentimizi, ilçelerimizi daha küçük yaşlardan itribaren görmüş, bilgi sahibi olmuştur.( Afyon, Kütahya, Denizli, İzmir, Muğla, Marmaris, Köyceğiz, Fethiye, Antalya, Alanya, Adana, Ankara, Bolu, Erzincan, Trabzon, Sinop, Kastamonu, Zonguldak) gibi.

- Yeni arkadaşlar edinmiş, spor sayesinde kötü alışkanlıklardan uzak kalmıştır. Öğretmenleri, antrönörleri ve arkadaşları tarafından sevilmiş, takdir edilmiştir.

- Spor sayesinde sosyalleşmesi küçük yaşlardan başlamıştır.

- Bizler, anne ve babalar olarak çocuklarımıza daha çok zaman ayırmamız ve bir spora yönlendirmemiz gerektiği inancındayım.

- " SAĞLAM KAFA, SAĞLAM VÜCUTTA BULUNUR"

- BUGÜN EN ÇOK İHTİYACIMIZ OLAN, BUDUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM..
 
Toplam blog
: 465
: 1550
Kayıt tarihi
: 03.12.07
 
 

Çevreye saygı, insanlık görevi olarak algılanmalıdır. Bankacılık ve finans yöneticiliği  uğraşım ..