Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Selam, sizlere bloğumda sağlık, spor, tarih ve politika konularında yararlı bilgiler sunacağım. Ben şu anda turist rehberliği yapmaktayım. Ayrıca boş zamanlarımda bir spor salonunda kilolu dostlarımıza zayıflama ve beslenme konularında yardımcı olmaktayım.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Anlayamıyor!

Trabzondan selamlar akşamki milli maçı ara ara izledim izlerkende kendi kendime şunu düşündüm Hiddink gideli 3-4 yıl oldu hani Milli takımımıza alt yapıdan yeni genç yetenekler bulunup yeni baştan yaratılacaktı bence son 3 yıl heba edildi bu pek başarılı olmuşa benzemiyor yine eskiler ağırlıklı önümüzdeki maç çok kritik bence dikkatli olmamız lazım...

11 Ekim 2014 16:48
Aynı Film Aynı Senaryo…

Bugün rastlantı sonucu sizin bloğunuza rastgeldim okudum çok beğendim gerçekten sizin yaşınızda herkes böyle güzel ve eğitici bloglar hazırlayabilse diye düşündüm tahminim tarih ve siyaset konularıyla çok ilgilisiniz? Belkide üniversite yaşamınızdada okuyacağınız bölümde bu konularla ilgili olacak. Siz gerçekten şanslı bir jenerasyonsunuz internet ve Milliyet blog gibi bloglar vasıtasıyla sesinizi ve vizyonunuzu herkese duyurabiliyorsunuz bizim çocukluğumuzda böyle imkanlar yoktu. Size başarılar diliyorum.

07 Şubat 2011 16:03
Muhteşem Yüzyıl Abartması...

Selam, ben Muhteşem Yüzyıl dizisinin tanıtımlarını izledim nedense dizinin ilk iki bölümünü hiç izlemek istemedim evet çok masraflar yapılmış ama Tarihi dizilerin konusu herşeyden önce insanı çekmeli ve önemli bazı olayların daha iyi anlaşılmasını sağlamalı Kanuni dönemi zaten belli başarılı bir dönem ben olsaydım mesela 2. Viyana kuşatması öncesi ve sonrası olaylar gibi konuları işleyen daha kısa ders verici tarihi diziler çekerdim ki insanlar kim nerede nasıl hatalar yapmış daha iyi görüp olayları daha iyi analiz etsinler. Yada önemli zaferlerimizle ilgili olanları anlatmalı. Ama yinede insanların tarihle ilgili konulara(mesela o dönemi anlatan kitaplara) yöneltmesi bakımından başarılı buluyorum.

18 Ocak 2011 16:37
 
Toplam blog
: 22
: 3190
Kayıt tarihi
: 04.07.08