Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Temmuz '19

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Spora Gidiyoruz!

Günümüzde sağlıklı bir yaşamın kilit noktası olarak görülen spor, bir kadın için güzellik ve bakımında temelini oluşturuyor.  

Şimdi bahsedeceğimiz konu ise spor yaparken stilinizi nasıl yansıttığınız. Şimdi diyeceksiniz;nasıl yani spor salonuna giderken bile modaya uymaya mı çalışacağım, şık mı olacağım. Spor yaparken, ter içinde kim kıyafetini umursar, kim dikkat eder ki?

Ama umursamalısınız. Sonuçta düşünüp, tasarlayıp bir kombin yaratıp, yeni bir ortama giriyorsunuz. Hazırladığınız kombinin altına yatan ise sizin modaya bakışınız ve stiliniz.

Spor kıyafetlerini alırken genelde kumaş türüne ve rahatlığına bakıyoruz. Ama aynı zamanda sizi yıllardır spor yapan bir profesyonel gibi göstermek veya salona adım attığınızda başların size çevrilmesine neden olacak spor kıyafetleri seçmek hiç de zor değil.

Son yıllarda Gigi Hadid ve Kendall Jenner gibi mankenlerin kırmızı halı ve davetlerin yanı sıra spora giderken bile ne kadar şık ve atletik göründüklerine şahit olduk. Çok fazla üzerinde durulmamış gibi görünen ve mükemmel biçimde kombinlenmiş parçaları yaratmanın hiç de zor olmadığını gördük. Manken ve ünlülerin spora giderken yarattıkları stilinden gördüğümüz kadarıyla da sırrın, siyah ve çarpıcı renklerden oluşan takım halindeki spor kıyafetlerinde olduğunu görüyoruz.

Kısacası "full look" dedğiniz alt üst spor takımlar, spor sütyeni veya bir tayttan oluşabilir veya bir tişört ve tayttan oluşabilir. Alt- üst olarak tercih edilen spor kıyafetleri daha profesyonel ve şık bir görünüm vadediyor. Hatta giyeceğiniz kıyafet sizi spor yapmaya teşvik dahi edebilir. Giydiğiniz takımın size vereceği özgüven sizi daha fazla motivasyonla spor yapmaya itebilir.

Son yıllardır giyim mağazalarının spor kategorisinde sunduğu kıyafetler işinize yarayacaktır. Taytta transparan kullanımı oldukça fazla. Renk seçimi konusunda ise  skala oldukça geniş.

Spor kıyafetlerindeki bu çeşitlilik sizin seçim yapmanızı kolaylaştıracaktır. Spor yaparken bile tarzınızı yansıtabilir aynı zamanda da modern ve şık bir görüntüye kavuşablirsiniz. Hadi toplanın şimdi spora gidiyoruz!

 

 
Toplam blog
: 15
: 39
Kayıt tarihi
: 26.05.19
 
 

Bir edebiyatseverden, moda tutkununa.         ..