Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Eylül '07

 
Kategori
Spor
 

Sporda neden geriliyoruz?

Sporda neden geriliyoruz?
 

Spor dallarında yaşadığımız hüsranların, gözle görülür gerilemenin sebebi bir kısım iyi kazanan sporcuların azmini yitirip artık müsabakaları ciddiye almamaları, az kazanan sporcuların ise ülkemizde hayatlarını spordan kazanamaz hale gelmeleridir.

Bir tarafta ülkemizi başarı ile temsil eden bireysel sporcularımıza kazandıkları başarılardan sonra bir teşekkür telefonu bile edilmezken, çok ümit bağlanan futbol ve basketbol takımlarımızın artık işlerini ciddiye almaksızın, kendilerini vermeksizin aldıkları başarısız sonuçlara rağmen her gün manşetlerde olmaları, verilen primler, gösterilen tavizler başka sporculara gösterilmemektedir.

Özellikle futbol sanki ülkenin en önemli sorunuymuş gibi çarşaf çarşaf haberler, röportajlar, yorumlar yapılmakta. Diğer sporcularımız hakkında bir kelime yazı yazılmamakta, sahip çıkılmamakta, başarıları küçümsenmektedir.

Evet hedef her branşta başarılı olmak olmalıdır. Bunun için her branştan sporcumuza destek olmalı, bu bilinci insanımıza aşılamaya çalışmalıyız.

 
Toplam blog
: 11
: 1532
Kayıt tarihi
: 24.07.07
 
 

1981 Pazarcık doğumluyum. Hacettepe bilgisayar mühendisliğinden mezun oldum. Halen bir kamu kurumund..