Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Temmuz '17

 
Kategori
TV Programları
 

Star'dan Türk Malı'na Reyting Darbesi!

Star'dan Türk Malı'na Reyting Darbesi!
 

Televizyon kanalları arasındaki reyting yarışı yaz döneminde de aynen devam ediyor. Bol tekrarlı günlerden geçsek de, yeni dizi ya da programların da arka arkaya geldiğini görebiliyoruz. Kışlık işlerin sahneden çekilmesi ile gözler bu yaz hangi romantik komedilerin kışa kalacağı konusundaki tartışmalara çevrildi. Star'ın Ateş Böceği ve Dolunay, Kanal D'nin İki Yalancı, Show'un Kalp Atışı ve Fox'un günde 3 kere verdiği Şevkat Yerimdar sayesinde yazı geçireceklerini ve kışa taşıma konusunda ciddi olduklarını biliyoruz. 

Bu listede saymadığım bir iş daha var : Türk Malı ! 

Saymama konusunda ciddiyim çünkü dizinin ipi an itibari ile çekildi. Yıllar önce farklı kadro ve ortam ile ekrana gelmiş bir diziyi yeniden ve yeni ekiple ekrana getirmek isteyen Star yaptığı yanlıştan 5 bölümde haberdar olabildi. Başrollerinde Şafak Sezer, Hasibe Eren,Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar gibi isimlerin olduğu dizi yeni konsepti ile ekrana gelirken Star tarafından alınan şok karar ile sarsıldı. 

Yazlık olarak ekrana gelmesi istenen, ilk bölümlerinde lider çıkmayı dahi başaran Türk Malı bayram yüzünden verilen 1 haftalık aranın ardından yayınlanan 5.bölümü ile düşüş yaşayınca hakkında ''sezon finali'' kararı alındı. Hepimiz biliyoruz ki, bu sezon finali falan değil. ''Final yapıcaz aslında ama o kadar reklam yaptık ettik rezil olmayalım'' şeklindeki düşüncenin bir ürünü. Yani sezon finali görünümlü final.

Bu kadro ve istikrarsızlıkla normal sezonda devam etmesi mümkün olmayan, yalnızca 1 hafta ara ile 2.likten 8.liğe düşerek durumu kısaca özetleyen Türk Malı'nın önümüzdeki sezon ekrana hiç gelmeyeceğini düşünüyorum. Yani yukarıda da bahsettiğim gibi sezon finali falan hikaye.

Sonuç olarak ; Türk Malı sezon finali görünümlü finali ile pazar akşamı 20.00'de Star ekranlarında olacak.

Geçmiş olsun.

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..