Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Aralık '14

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Stilinizdeki militer etkiyle sokakları kuşatma zamanı!

Gardıroplarınızın hazır ola geçme vakti geldi...

Belki de 2014-2015 sonbahar/kış sezonunun en maskülen trendlerinden biri “militer“. Kamuflaj desenlerasker yeşilleri, büyük cepler ve armalar ile sağlanan militer trendi, sokakları istila etmeye bütün hızıyla devam ediyor. Bu tarzın en kritik noktası ise, asker gibi giyinip, lady gibi hareket edebilmek.

 

Yine tasarımcıların üstün hayal güçleri sayesinde şekilden şekile sokulan militer tarz, çok feminen görünmek isteyenlere de maskülen stilin müdavimi olanlara da güzel alternatifler sunuyor.

2014-2015 sonbahar/kış koleksiyonlarında en çok Isabel Marant, Balenciaga, Balmain‘in koleksiyonlarında rastladığımız asker yeşilleri ve kamuflaj desenler ile oluşturulan kombinler, erkeksi formlara farklı yorumlar katabilmenin ipuçlarını verirken, havadaki buram buram maskülen kokuyu feminen dokunuşlarla dağıtabilmenin inceliklerini de gösteriyorlar.

asker-yeşili

Peki, 2014-2015 kış sezonunun popüler trendi olan militer etkiyi stilinize kaç farklı şekilde katabilirsiniz?

1- İLK YAPMANIZ GEREKEN YA ASKER YEŞİLİ YA DA KAMUFLAJ DESEN BİR KABAN EDİNMEK!

Asker naraları atarak yürümesenizde, sokakları kuşatma altına almak için, pofur pofur, kamuflaj desen bir palto ya da haki yeşili bir kaban size yetecektir. 

militer_trendi_sokak_stili_16

2- STİLİNİZDE BİRAZ DAHA CESUR OLUN VE MİLİTER TARZA SAHİP BİR PARÇAYA KOMBİNİNİZDE YER AÇIN!

Stilinizde iddiayı sevenlerdenseniz, kamuflaj desen bir gömleği ya da pantolonu kombininize katabilirsiniz. Yok desen bana göre değil diyorsanız, asker yeşili eteklerle de, kocaman cepli ceketlerle de iddianızı koruyabilirsiniz.

militer_trendi_sokak_stili_4

3- KİM DEMİŞ MİLİTER TARZI YANSITMAK İÇİN MUTLAKA YEŞİL GİYMELİSİNİZ DİYE?

Klasik kamuflaj desenin yeşili ve kahvesi son dönemde biraz değişti. Tasarımcılar kamuflajın renklerine mavi ve griyi de katarak, moda tutkunları için, farklı yorumlarla daha modern ve sıradışı parçalar üretmeye başladılar.

militer_trendi_sokak_stili_21

4- BİRAZ IŞILTIYA HANGİ BAYAN HAYIR DİYEBİLİR Kİ?

Bu kadar erkeksi bir parçayla feminen bir stile sahip olmak hiç kolay değil! Ama bayanlar için bunu sağlamanın kolay bir yolu tabi ki var. Payetlerle donanmış bir kıyafeti kamuflaj desenli bir parçayla kombinleyerek ya da kamuflaj desenli kıyafetinize biraz ışıltı ve boncuk gibi detaylar katarak feminen çizgide bir stile sahip olabilirsiniz. Sonuç mu? Bence başarılı.

militer_trendi_sokak_stili_7

5- HEM ASİ HEM DE SEKSİ OLMANIN YOLU ASKER YEŞİLİ TULUMDAN GEÇİYOR!

Asker yeşili tulumlar bir çift topukluyla bambaşka bir havaya bürünüyorlar ve asi ruh yerini seksapeliteye bırakıyor. Tam bir militer etki içinse, tulumlarla postlalları kombinlemeye ne dersiniz?

militer_trendi_sokak_stili_5

"Militer trendi"ne ait daha fazla görsele linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Güncel moda haberleri ve stil önerileriyle ilgili yazılarımın devamını blogum "Pimood" ta bulabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..