Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Temmuz '17

 
Kategori
Deneme
 

Su çok güzel gelsene

Su çok güzel gelsene
 

Bu yaz yeni ve duble yollara çıkıp yeni köprülerden geçip Ege ya da Akdeniz’in mavisine doğru yol alacağım. Karayolundaki beyaz şeritleri arabamla hızla ve heyecanla geçerken bir başka hızlı ve heyecanlı tatil yolcusunun aracı ile çarpışıp öleceğim. İhtimal yanımda sevdiklerim de olacak. Ve ihtimal yanımdaki sevdiklerim de ölecekler.
 
Mezar çok derin; gelsene…
 
Bu yaz, kışın ve diğer mevsimlerde ve hatta yılın her günü her saati ve dakikasında olduğu gibi, insanoğlunun sefaletinin gülümsemeyi zorunlu icadı selfi denilen özçekimlerimi çekip çekip çok sosyal medyalarda paylaşacağım. Aldığım beğenilerle mutlu, yazılan yorumlarla ise deli olacağım. Çok sosyal medyaların çok tatlı ortamında sosyalliğin asosyalliği tetiklediğini bilmeden nefes almaya devam edeceğim.
 
Sayfam çok güzel; gelsene…
 
Bu yaz birileri sahillerde, birileri evinde barkında, birileri işinde gücünde iken; elimde silah, yüreğimde sevdiklerimin resmi; nöbette ya da operasyonda olacağım. Vatan borcu biter bitmez oradayım şarkısının unutulduğu, yeni ve ritmik şarkıların ortalığı kavurduğu ülkemizde, terör ve ihanet belki de gelip beni bulacak ve şehit düşeceğim.
 
Şehitler ölmez vatan bölünmez, demek için gelsene…
 
“Hayat devam edecek, birileri yeni kitaplar yazacak okuyamayacaksın, yeni filmler çekilecek izleyemeyeceksin, sevdiğin bir şarkıyı bir daha dinlemek isterken dinleyemeyeceksin...” diyordu ya Babam ve Oğlum filminde Sadık karakterini oynayan Fikret Kuşkan; bir kitabı bir filmi bir şarkıyı hiç bilmeden, izlemeden ve okumadan yaşayıp giden insanlardan biri olacağım bu yaz da. Benim derdim bana yeter deyip ve kitabı, filmi ve müziği bir kenara bırakıp nefes almanın rahatlığı ve çok sıcak olmasa bari bu yaz dilekleri ile geçireceğim sıcak mevsimi.
 
Bilmemek çok güzel; gelsene…
 
Kıyafetim için saldırıya uğrayacağım bu yaz.
 
Şortunu da alıp gelsene…
 
Onurum ve haklarım için açlık grevinde öleceğim.
 
Direnmek çok zor; gelsene…
 
Kaçırılıp tecavüze uğrayacağım ve bir kenara atılacağım bu yaz. Cesedimi günler sonra bulacaklar, çok sosyal medyalarda, yazılı ve görsel medyalarda benden ve failden bahsedip üçüncü gün unutacaklar.
 
Unutmak çok kolay; gelsene…
 
Serinlemek için gittiğim havuzda elektriğe kapılıp öleceğim arkadaşlarımla beraber.
 
Su çok güzel; gelsene…
 
Ülkemiz çok güzel…
 
Dünyamız çok güzel.
 
Bu hayat çok güzel.
 
Gelsene…
 
Toplam blog
: 6
: 164
Kayıt tarihi
: 02.04.17
 
 

1972 doğumlu, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu, avukat. Balıkesir'de yaşıyor. Evli ve ..