Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Nisan '11

 
Kategori
Astroloji
 

Su grubu Burçlar ve ev Dekorasyon Stilleri

Su grubu Burçlar ve ev Dekorasyon Stilleri
 

Merhaba dostlar, bugün su grubu burçlarıyla karşınızdayım! ( YENGEÇ, AKREP VE BALIK)

Kendini şımartmayı seven, duygusal ve romantik, sezgisel yönleri çok gelişmiş olan su grubu duyguların onlar için verilen bir lütuf olduğunu düşünürler. Hayal güçlerinin gelişmiş olmasındandır ki sanata yönlenmeleri kaçınılmazdır. Evleri onlar için çok önemlidir, çocukluk anılarını hatırlatan mekanlar yaratmaktan keyif alırlar.

Şehir de yaşamak onlar için zor olandır. Akarsu, göl ve ya deniz kenarında yaşamayı tercih ederler. Mazilerine olan sadakatleri aile büyüklerinden kalan antika eşyalara olan bağlılıklarını arttırır. Evlerindeki kullandıkları mobilyalar yumuşak ve rahat olmalıdır. Döşemelik kumaş olarak tercihleri, kadife ve ipekli pastel tonlar, uçuk gri kumaşlardır. Ahşap ve porselenlere olan düşkünlükleri aşikardır.

Oturdukları semtler şehrin tarih kokan yerleridir. Koyu renkli loş bir ortamda kışkırtıcı bir hava yaratmaktan hoşlanırlar. Koyu deri koltuklar, kırmızı objeler onlar için önemlidir. Su grubu işte mavi ve pastel yeşiller, detaylı çiçekli yastıklar, pırıltılı kumaşlarla ev dekorasyonları huzur vericidir! Doğal malzemeler tercihleridir. Taş desenler, yumuşak el dokuması kilimler, kır çiçekleri ve hele hele mumlar evinin vazgeçilmezleridir. (işte ben!) :))

Su grubu evinde romantizmi ve huzuru hissetmemek imkansızdır. Yuvarlak hatlarda döşenmiş yatak odası, süslü bir akvaryum, masaj köşesi, ferah bir banyo tüm sezgileri aktive edecektir. Su grubu için mutfak en fazla zaman geçirilen bir bölüm olduğu için önemlidir.

Anne evidir su gurubu, her daim kek ve sıcak yemek kokusunu hissetmeniz olağandır. Özellikle akrepler gizemi sevdiklerinden loş ve koyu renkli döşenmiş alanların konsantrasyonlarını arttırdığını düşünürler. Turkuaz ve pembe renkler onları cezp eder. Su grubu için evleri mabetleridir.

Dostlarıyla evde vakit geçirmekten, onlara yemek hazırlayıp ağırlamaktan hoşlanırlar! (aynı ben!) Mistik, egzotik ve özenle seçilmiş yemek odası takımlarıyla farklı stilleriyle su grubu burçlarının evleri dostları ve sevdikleri için huzur anlamındadır. Evet dostlar burçlar ve ev dekorasyonları ile ilgili yazı dizimin bu sonuncusu İDİ! Ben kendimi buldum “ SU GRUBUNDA” Aynı ben işte:)"

Saygılarımla, yolumuz umut, yoldaşımız sevgi olsun, sağlıcakla efendim…..

 
Toplam blog
: 85
: 1590
Kayıt tarihi
: 23.11.10
 
 

Yaş otuzbeş yolun yarısı eder demiş üstad demesine ama, benim yapacak çok şeyim var:)! Anneyim, e..