Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ekim '15

 
Kategori
Uzay
 

Şu günlerde bir "uzaylı istilası" olsa da izlesek!

Şu günlerde bir "uzaylı istilası" olsa da izlesek!
 

internetten alınmıştır


Dünya'nın zalimleri her türlü silahlı güce sahip... Her türlü fitne, her türlü oyun, her türlü terör de onlarda... Dünya sistemi öylesine zalimane kurulmuş ki, mazlumların bu zülmu ortadan kaldırmak için hiç şansı yok gibi görünüyor.

Birleşmiş Milletler, Güvenlik Konseyi, NATO vesaire... Hepsi, dünyayı sömürerek semiren "Gezegenin Hakimleri"nin emrinde... Bütün çarkları onlar döndürüyor.

Açık saldırı, istila;  terör yoluyla savaş, Medya gücüyle manipülasyon... Bunların hepsini yapmaya güçleri var... Bunların beş tanesi zaten "Beş, dünyadan büyüktür"ü kabul ettirmiş...

Akşam, bir televizyon kanalında bir filme denk geldim... Film, uzaylıların Los Angeles'i istilasını işliyordu... Daha doğrusu, tüm dünyayı istila eden uzaylıları yine "Gezegeninin Efendisi" Amerikalı kahramanlar kovalıyordu.

Robot silahlar, uzaktan kumandalı organizmanalar, görülmemiş ateş gücü.... Bunların hepsi "istilacı uzaylılar" daydı ama yine de zaferi "bizim"  Amerikalı lar kazandı. ..Aslında filmin sonunu getirmedim de böyle olacağı belliydi.

Düşündüm ki, dünyayı ve özellikle de İslam ülkelerini kasıp kavuran bu "Gezegenin Zalimleri" ni durduracak, onlara kendi ateş güçlerinden daha üstün ateşle cevap verecek "uzaylılar" gerçekten gelse, bizi "dünyayı kurtaran" bu zalimlerden kurtarır mıydı?

Hollywood uydurmalarında değil, gerçekten gelselerdi... Senaryosunu Amerikalıların yazdığı filmde değil, senaryosunu Hakk'ın yazdığı bir inişle inselerdi...

"Dünyanın Müstekbir"leri, uzayın kahramanları karşısında boyun eğer, burunları yere sürtülür, memleketleri zir ü zeber olur muydu?

Gelen uzaylı güçler, dünyadaki adaletsizliğe, mazlumun ezilmesine son verip kendi ülkelerini ateşe kana boğdukları için onların kapılarına dayanan mültecilere derman olur muydu?

Bu masum insanları, mazlum Müslümanları katilinin kapısında ağlamak zilletinden kurtarır mıydı uzayın meçhul savaşçıları?...

Biz de canlı yayınlarda, bu kahramanların " Gezegenimizin  Zalimlerini"  tarla faresi gibi kovalarken izleme imkanına sahip olabilr miydik?

Filistine düşen misket bombalarının , Suriyeye düşen varil bombalarının, Türkiyede patlayan hain bombaların ortaya çıkardığı manzaraların berzerlerini bu "Güç Sarhoşları" nın ülkelerinde izleyebir miydik?

Bugün, Gezegenimizin her noktasına burnunu sokma hakkına sahip olduğunu düşünen bu şımarıklara, "hadi bakalım, gidin şimdi akranınızl savaşın" deme şansını yakalalaybilir miydik?

Kim bilir?...

Belki de uzayın kapılarının açılacağı günler gelmiştir...Hatta, Zülkarneyn'in önlerine set çektiği Ecic Mecic (Yecüc ve Mecüc)'in setti aşıp dünyayı istila etme zamanı da gelmiş olabilir.

"Zamanın Zalimleri"ni  yenecek bir güç olsun da adı ne olursa olsun: Uzaylı, Mehdi, Yecüc Mecüc farketmez...Nasıl olsa, tüm "güçlerin" arkasında bir tek "güç" vardır: Arşın sahibi Allah!...

Çünkü, artık mazlumun feryadı dünya atmosferini delecek kadar yüksek çıkıyor!!

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..