Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Hikayemin bas kahramani benim. Uzak ulkeler, yepyeni dusler pesinde kosan ve bunu yasam tarzi haline sokan bir masal perisi gibiyim. Hayallerimi yasamayi ve onlari yazmayi cok seviyorum. Bir de isigin savascisiyim; bilim adami olmayi da en cok kendimi aydinlatmak adina sectim. Yazmaktan da en cok bu nedenle vazgecemiyorum. Ru..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Sevgili Umur Talaslı Hocam'a açık mektup

Benim bilissel psikoloji alanini secmemi saglayan kisidir Umur Hoca. Dusuncelerine katiliyorum ve tesekkurler boyle bir yazi yazdigin icin. Bu camiada hem Turkiye'de hem de Amerika'da pek cok hoca tanidim ama onun gibisine hic rastlamadim. Onun ogrencileri olmak gercekten buyuk bir sans.

16 Kasım 2011 23:40
Kürdüm, doğruyum, çalışkanım!

Turk olmak bir irktir, ve o nedenle kimseye zorla dayatilamaz. Kimse Turk ya da baska bir irktan olmak zorunda degildir cunku. Nasil ki Almanyada yasayan bor Turk olsaniz ve her sabah size Almanim dogruyum caliskanim dese rahatsiz olursaniz, Kurtler ya da baska irktan olanlar da rahatsiz olabilir. Herkes olmak zorunda degildir ama olmalarini da acayip gormemek ve bunda illaki bir bolunme aramamak gerekir. Turkum dogruyum demek ayip degil sadece bunu Turk olmayanlarin basina kakmak, zorlatmak gereksiz yere insanlarin irk damarlarini kabartmak bence. Bu ulkede bu tur sacmaliklar sadece Kurtlerle yasanmiyor, siz eksik birakmissiniz. Basortululerle, Alevilerle de sorunlarimiz var. Yani biz herkesi tek tip yapmaya calisiyoruz ve olmayanlari tehdit gibi gostermeye calisiyoruz PKK'da bunun ekmegini yiyor iste. Bu anlayis surdukce de daha cok avakoda da yer baska sey de yer Apo ya da benzerleri.

23 Nisan 2011 21:06
LOST Rüyalarımızı değiştirebilmek ( 1 )

Bence ki sonunu izledigim icin daha net soyleyebiliyorum, tam olarak oyle degil. Yani dunya cennet ve ada dunya degil bence. Cunku bu insanlar cok sikinti ceken insanlardi hayatlarinda. Bence anlatmaya calistigi hayat secimlerinizin urunudur. Sizi iyi ve ya kotu yapan secimlerinizin sonucudur. Hur irade verilmistir ve neyi secerseniz o olursunuz. Jacob kendisine sunulan ilahi mesaja inandi ve onu korumayi secerek iyi oldu (Adem) digeri de "Ben ozelim (Ben ozelim anne repligi seytan ve tanri diyologu ile cok baglantili -beni atesten yarattin ben insana tapmam- bu adadan gidecegim burda korunacak bir sey yok kibiri ile kotu olmayi secti. Ada dunya ile Arafin gecis yeri idi, sonra ki orasi bence olmamis ama gorduk ki 6.sezonda yasadiklari arafti simdi artik bir sonraki asamaya gectiler cennet olsa gerek. Filmin mesaji acik bence hur iraden var gunahta(hatada) israr edersen seytan af dileyip (tovbe edip) onlaru duzeltmeye calisirsan iyi insan olursun.

24 Mayıs 2010 15:23
 
Toplam blog
: 28
: 687
Kayıt tarihi
: 09.02.09