Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Ekim '14

 
Kategori
Oyunlar
 

Subway Surfers oyunu bilgilendirme

Subway Surfers oyunu bilgilendirme
 

Subway Surf


Son zamanda tablet ve akıllı cep telefonlarında kesinlikle olması şart olan oyunların başında netlikle Subway Surfers geliyor. Subway Surf Demiryolunda koşma üzerine heyeti bu oyun, saatlerce hiç sıkılmadan 7'den 70'e tüm yaş grupları için oynanabilecek bir şekilde hazırlanmış.

Fiyatsız olarak tablet veyahut telefonunuza indirebileceğiniz Subway Surfers ile oldukça zevkli bir oyunla eğlenceli saatler geçirebilirsiniz. Subway Surfers, oyunu seçtiğiniz sevimli karakterin, tren istasyonunda duvarı sprey boyayla boyarken, kilolu güvenlik görevlisi onun şirin köpeğine yakalanması ile başlıyor. Güvenlik görevlisi ve köpeği oyuncunun yönlendirdiği karakteri kovalamaya başlıyor. Kullanıcı sağa ve sola hareketlerle, zıplayarak veyahut yuvarlanarak önüne çıkan engellerden, vagonlardan kurtuluyor. Bu sırada raylar üzerinde sıralanmış altınları da toplamaya çalışıyor. Ara ara vagonların zerine de çıkabildiğiniz oyunda, daha çok zıplamanıza, daha hızlı gitmenize sağlayacak armağanları de alarak oyuna renk katabilirsiniz. Ayrı olarak, Subway Surfersa isimli oyunda puanınız ilerledikçe ve verilen görevleri yerine getirdikçe ve çeşitli armağan kutuları sayesinde turbolu kaykay gibi avantajlara sahip oluyorsunuz. Bunları da oyun içinde kullanarak daha fazla altın toplama olanağı yakalayabilirsiniz. elbette ki 1'inci düzeyden (level) başlıyor. Ancak, verilen görevleri yerine getirerek level atlamanız olası. Görevleri yerine getiremediğinizde, topladığınız altınları harcayarak da bir üst düzeye geçebilirsiniz.

Level'ları birer birer atladıkça, karakter daha da hızlı hareket edebilecek, aldığınız ekstra güçleri (mıknatıs, uçuran ayakkabı vb.) kullanma süreniz artacaktır. Subway surf için Zamanın nasıl geçtiğini katiyen anlamayacağınız bu oyun ile küçükler hoş zaman geçirirken, büyüklerde tüm günün iş stresini atabilecektir. Oyunda altınları topladıkça ve armağan kutularından çıkan gitar, radyo gibi eşyaları biriktirdikçe yeni karakterler açılacak ve birbirinden eğlenceli bu karakterler ile raylar üzerinde koşmanın keyfini sınırsızca çıkarabileceksiniz. Oyunda yapılan aktüellemeler ile koştuğunuz tren istasyonu ve hattının bulunduğu şehirler değişiyor. Subway Surfers Tokyo, Paris, Miami gibi istasyonlarda oyunu oynayabiliyorsunuz.

 

Kaynak: www.subwaysurfers.net.tr 

 
Toplam blog
: 17
: 1642
Kayıt tarihi
: 29.06.14
 
 

Merhaba, Vatanımı seven biriyim. Boş zamanlarımı siyasi yazıları okuyarak veya yorumlayarak g..